Haglöfs Duality AT1 GT: je to najbolj vsestranski pohodniški čevelj vseh časov?

Najbolj vsestranski pohodniški čevelj!

Zadnjič posodobljeno: :

Iščete najbolj vsestranski pohodniški čevelj? Najboljši čevelj za čim več možnih situacij in avantur v hribih in gorah? Novi pohodniški čevelj Haglöfs Duality AT1 GT želi enkrat za vselej dokazati, da je lahko pohodniški čevelj tudi izjemno vsestranski kos obutve. Ima namreč dva popolnoma različna karakterja.

Kot pove že samo ime “Duality”, je opremljen z dvema paroma vmesnih podplatov – z enim za težje terene in z enim za bolj enakomerno podlago. To pomeni, da imate z “dvojnostjo” dva para čevljev za različne situacije: enega za običajni treking po gozdu in enega za težje gorske razmere. To povečuje njegovo vsestranskost in spreminja način načrtovanja vaše naslednje avanture v gorah. Če ste do zdaj s seboj jemali dva para čevljev (za lažji teren in za bolj ekstremno gorništvo), imate tokrak v enem čevlju optimalno rešitev.

Haglöfsov novi treking čevelj Duality je zasnovan tako, da vsestranskost dvigne na višjo raven. Osnovna filozofija blagovne znamke je multifunkcionalnost in vrhunskost trajnostnih materialov. Čevelj nudi odlično podporo, zaščito in pleteno prileganje za udobje. Oblikovanje je šlo v smer najudobnejše obutve, zaradi katere bo vaš korak bolj predvidljiv in siguren, ko ste na poti v gorah. Razvili in izdelali so ga iz odgovornih trajnostnih materialov, tako za navdušence na prostem, kot za tiste, ki želijo živeti trajnostno.

Dvojni notranji podplat! Odlična zamisel, ki bo popolnoma spremenila karakter čevlja!

Kot pravi Paul Cosgrove, globalni vodja izdelkov:

“Koncept dvojnosti se je rodil iz dolgoletnih izkušenj na poti, s poudarkom na čim manjši teži in udobju nog. Ker je model Haglöfs Duality AT1 GT v bistvu dva čevlja v enem, ni treba imeti dodatnega para obutve. S sabo nosite le dodaten podplat. To omogoča njegovo vsestransko uporabnost na vseh vrstah terena. Na ta način se z veseljem poslovimo od dni, ko je bilo treba izbirati med zmogljivostjo in težo nahrbtnika.”

Izjemno vsestranski čevelj. Tudi oblikovno izjemno všečen in v skladu s šolo švedskega dizajna – večen!

Postopek modularnega oblikovanja so vodile inovacije s poudarkom na trajnosti, popravljivosti in vsestranskosti, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo izdelka iz trajnostnih materialov.

Čevelj “Dual” lahko kupitite preko spodnje poevzave, ter ga na dom prejmete v 48h.

Duality AT1 GT bo od oktobra 2020 na voljo v lastnih trgovinah Haglöfsa na spletnem mestu haglofs.com in prek izbranih trgovcev po vsem svetu.

Nakup brez DDV na Amazon Business

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

haglofs.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Fitnes tehnika “12-3-30” je obnorela svet. Pa deluje?