“Halo eye” je najnovejši trend v ličenju, ki je osvojil dekleta po celem svetu!

Foto: IG katiejanehughes
Zadnjič posodobljeno: :

Ste pripravljeni na nov preobrat v klasičnem načinu nanašanja ličil na veke? Tu je "halo eye", trend v ličenju, ki je že osvojil dekleta po celem svetu in obnorel Instagram.

Nihče ne zanika, da si je “smokey eye” že prislužil legendarni status in bo vedno med našimi najljubšimi videzi. Vendar ta tehnika nanašanja senčil zadnje čase nekoliko padla v ozadje. V ospredje je namreč stopila najnovejša tehnika nanašanja senčil za oči “halo eye”, ki je kot nalašč za doseganje odprtih in sijočih oči. Ravno zato jo vizažisti in zvezdniki tako obožujejo, saj na poseben način poudari oči, na fotografijah pa je videti brezhibno.

S trendom “halo eye” boste videti sveže in prebujeno

Z videzom “halo eye” je svetloba usmerjena in se odbija od sredine veke, zgornje in spodnje, zahvaljujoč svetlejšim in sijočim odtenkom senčil, ki se nanašajo na sredino. Kontrast dosežemo s temnejšimi odtenki senčil na notranji in zunanji strani vsake veke, kar daje iluzijo večjih, svetlejših oči. Če želite pravilno ustvariti ta videz, veke razdelite na tri dele – notranji kot, sredino in zunanji kot. Cilj je doseči mandljevo obliko na vsaki strani veke, a namesto da bi počasi prehajali iz svetlega v temnejši odtenek senčila, začnite s temnim, na sredino veke nanesite svetlejši odtenek in nato znova zaključite s temnim odtenkom. Ponovite isti postopek ob spodnji liniji trepalnic.

Lepota tega trenda je v tem, da se lahko igrate z barvami. Da bi povečali videz sijočih oči, izberite za sredino veke kovinske, sijoče ali bleščeče odtenke. Možnosti so neomejene, od kombinacije modre in črne do kombinacije tople rdeče z zlato. Tu so tudi bronasti barvni odtenki, ki so na višji nivo dvignjeni s kromiranimi formulami, vse skupaj pa je na primer začinjeno z indigo modro na zunanjih kotičkih oči. Ta videz lahko nosite v dnevni in večerni različici, saj lahko kombinirate popolnoma vse odtenke senčil – od najnežnejših do najintenzivnejših. Na sredino veke preprosto dodajte malce sijaja in to je to. Da bo videz popoln, nanesite svinčnik ali črtalo za oči v tanki črti vzdolž trepalnic in vse skupaj zaključite s svojo najljubšo maskaro.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To je popoln parfum za pomlad zate glede na tvoje astrološko znamenje!