fbpx

Happy end

Ko vstopimo skozi glavni vhod ljubljanskega Koloseja, nas na desni pozdravi prenovljeni lokal Happy end. Tu lahko ob tortici ali koktajlu počakamo na predstavo, v dopoldanskih urah pa tudi kupimo vstopnice. Happy end vodi Aleš, ki tudi skrbi, da so vsi zaposleni dobro podkovani v strežbi in predvsem v mešanju ...

Osnovne Informacije
Naslov
Happy end
Šmartinska 152, Ljubljana
Ljubljana
Povezava
Urnik
ned. - čet. od 10. do 22. ure, pet. in sob. od 10. do 23. ure
Kontakt
(01) 520 55 00

Ko vstopimo skozi glavni vhod ljubljanskega Koloseja, nas na desni pozdravi prenovljeni lokal Happy end. Tu lahko ob tortici ali koktajlu počakamo na predstavo, v dopoldanskih urah pa tudi kupimo vstopnice. Happy end vodi Aleš, ki tudi skrbi, da so vsi zaposleni dobro podkovani v strežbi in predvsem v mešanju koktajlov. Aleš priporoča koktajl Gladiator, s katerim je zmagal na državnem prvenstvu in v katerem so med drugim vodka, liker pasijonskega sadja in ananasov sok. Posebnost so tudi kavni koktajli. Med alkoholnimi lahko poskusimo jagodno kavo Angelina Jolie ali kavni koktajl, imenovan Marilyn Monroe. Pri brezalkoholnih kavnih likerjih nam postrežejo Brada Pitta s kokosovim sirupom, Georgea Clooneyja z lešnikovim sirupom ali koktajl Will Smith s sirupom bele čokolade. Med torticami, pravi Aleš, sta najbolj priljubljeni tiramisu in jagodna torta. V vročih poletnih dneh v Happy endu vabijo na lešnikovo ali mandljevo ledeno kavo, v zimskih pa prevladujejo koktajli z vročim sadjem, punč, … Ambient v lokalu je delo Marilin studia in v njem se združujejo minimalistične linije in filmska tematika, vse pa zaokrožajo ogromna okna in veliko naravne svetlobe. Del lokala je urejen v otroško igralnico s pisanimi stenami in igrali.  

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.