Happy Goggles: ko Happy Meal embalaža postane set za virtualna očala

Happy Goggles
Zadnjič posodobljeno: :

McDonald's skrbi, da eden njegovih najbolj znamenitih obrokov Happy Meal, pri katerem otroke poleg hrane čaka presenečenje v obliki igrače, ostaja relevanten. Časi se namreč drastično spreminjajo in figurice danes niso več dovolj, zato je McDonald's ukrepal in omogočil, da embalažo spremenite v set za virtualna očala Happy Goggles.

Otroci se danes vse redkeje igrajo s klasičnimi igračami in vse večkrat posegajo po pametnih telefonih in tablicah. Tega se zaveda tudi McDonald’s, zato v svoje embalaže za obrok Happy Meal ne bo več na silo tiščal igrač, če ve, da otroci želijo nekaj drugega. V tej luči so predstavili Happy Goggles, set za virtualna očala, ki ga izdelamo iz embalaže za obrok Happy Meal.

PREBERITE ŠE: McDonald’s v letu 2016 z novo grafično podobo embalaže

Happy Goggles: Happy Meal kot ga še ne poznate.
Happy Goggles: Happy Meal kot ga še ne poznate.

McDonald’s poleg seta za virtualna očala Happy Goggles ponuja tudi igro za virtualno resničnost Slop Stars, ki omogoča, da otroci uživajo v 360-stopinjski smučarski izkušnji. Tovrstna embalaža bo v omejenih količinah sprva na voljo le na Švedskem, ali bo kdaj zaokrožila tudi drugod, pa je vprašanje, ki ostaja odprto.

Dodatne Informacije

Več informacij:
happygoggles.se

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zakaj so moški obsedeni s tvojo zadnjico?