fbpx

Hej, popotnik! Trajnostni nahrbtniki Fjallraven (2020)

Strast in bogate izkušnje švedske blagovne znamke Fjällräven pri izdelavi nahrbtnikov ter na drugi strani absolutna zaveza planetu Zemlja za trajnostno naravnanost so atributi, zaradi katerih so nahrbtniki Fjällräven prav posebni.

Ko bodo postali del vašega življenja, bodo ostali z vami. Tudi zato, ker so tako večni in nepodvrženi vplivom modnih trendov. Mogoče je prav letos trenutek, ko lahko začnete svoje trajnostno potovanje z blagovno znamko Fjällräven.

Prejšnje
Naslednje

High Coast Foldsack 24 //

High Coast Foldsack 24
High Coast Foldsack 24

High Coast Foldsack 24 je lahek, vsestranski nahrbtnik, izdelan iz vodoodpornega 100% recikliranega najlona. S 24 litri prostornine se umešča med srednje velike nahrbtnike. Edinstveno zgornje zapiranje omogoča, da povečate prostornino glavnega prostora, majhne predmete pa lahko za prepotreben hiter dostop shranite v prostoren sprednji žep z zadrgo. Nahrbtnik je udoben za nošenje, saj ima rahlo oblazinjene naramnice in je tako kot nalašč za poletne izlete, dnevne pohode in potovanja.
94,95 €
fjallraven.com

Re-Kånken //

Re-Kånken
Re-Kånken

Posebna izdaja legendarnega nahrbtnika Kånken je v celoti izdelana iz poliestra, pridobljenega z reciklažo enajstih plastičnih steklenic. Barvan je s tehnologijo SpinDye, ki korenito zmanjša količino porabljene vode, energije in kemikalij. Gre za po vsej verjetnosti najbolj eko nahrbtnik na svetu, ki je hkrati tudi izjemno trajnosten. Ohranja vse tipične lastnosti izvorne različice nahrbtnika – veliko zadrgo, zaradi katere je preprosto pakiranje v glavnem razdelku, dva stranska predala in predal na sprednjem delu za predmete, ki jih morate imeti pri roki. Zaradi svoje preprostosti in izjemne uporabnosti je večen modni dodatek, in to dokazuje že desetletja.
99,99 €
fjallraven.com

High Coast Rolltop 26 //

High Coast Rolltop 26
High Coast Rolltop 26

Popolnoma impregniran z lahkim in vodoodpornim materialom je High Coast Rolltop 26
kot nalašč za pohod na plažo in priložnostne poletne aktivnosti na vodi ali blizu nje. Zasuk z zgornjim delom ščiti vaše stvari pri nepričakovanem padcu v vodo, predmete, ki jih želite blizu, pa lahko shranite v stranske žepe ali majhen žep z zadrgo. Vodotesen je le glavni »razdelek«. S 100% reciklirano glavno tkanino in podlogami je dobra izbira tudi za naš planet.
99,95 €
fjallraven.com

Kånken Hip Pack //

Kånken Hip Pack
Kånken Hip Pack

Kånken Hip Pack vam omogoča, da svoje najbolj cenjene stvari nosite v kompaktnem slogu. Gre za igrivo in majhno torbo iz trde tkanine Vinylon F, ki je prispevala k trajnosti originalnega nahrbtnika Kånken. V notranjosti je predal z žepki in zaponko za ključe, na zunanji strani pa sta dodana dva žepa z zadrgo. Torbo lahko nosite okoli bokov ali pa kako drugače.
49,95 €
fjallraven.com

Ulvö Hip Pack Medium //

Ulvö Hip Pack Medium
Ulvö Hip Pack Medium

Polni žepi? Potem je Ulvö Hip Pack Medium odlična rešitev, kadar se odpravite na krajši treking, izlet na morje ali pa le sprehod po mestu. Nova trpežna tkanina Bergshell iz recikliranega najlona (31 %) podjetja Fjällräven preprečuje, da bi se med nepričakovanimi »prhami« stvari v notranjosti zmočile, zunanji odsevni logotip pa poskrbi za dodatno vidnost tudi takrat, kadar ste na kolesu. Glavni del za hranjenje dopolnjuje varnostni žep, obrnjen proti telesu – za tiste najvrednejše stvari.
54,95 €
fjallraven.com

Kånken Totepack //

Kånken Totepack
Kånken Totepack

To je lahko nahrbtnik pri vožnji s kolesom oziroma torba, ki počiva na vaših ramenih, kadar se vozite v prenatrpanem avtobusu. Različica ikoničnega nahrbtnika Kånken vam ponuja dve torbi v eni. Do vsebine je mogoče dostopati prek zadrge na vrhu, v notranjosti pa je žep z oblazinjenim podstavkom za tablični računalnik ali 13-palčni prenosnik. Vsebuje tudi sedalno blazino, ki jo boste našli na hrbtni strani glavnega prostora. Tako se boste lahko usedli za počitek, kjerkoli ste.
99,95 €
fjallraven.com

Ulvö 23 //

Ulvö 23
Ulvö 23

Udobno nosite svoje pripomočke v tem vsestranskem nahrbtniku z oblazinjenimi naramnicami. Nahrbtnik je del nove serije Ulvö, ki je narejena iz nepremočljive tkanine Bergshell. To pomeni, da je dovolj vodoodporen, da obvladuje večino situacij. Navdušuje pa tudi njegov reciklirani izvor, saj je izdelan iz 31 % recikliranega najlona. Tako bo vaše »zeleno« srce bilo malce hitreje. Pakiranje je preprosto zaradi dolge odprtine z zadrgo, primeren pa je za množico priložnosti, tako za vsakodnevna popotovanja kot za lahke pohode in urbane izlete.
132,95 €
fjallraven.com

Dodatne Informacije

Več informacij:
fjallraven.com

Vsebino omogoča Fjällräven.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.