fbpx

H&M Studio SS20: lepota in moč svobode

Od jutri, 20. februarja dalje, boste lahko ekskluzivno na hm.com kupili kolekcijo H&M Studio SS20. Njen navdih je kultura deskanja na vodi, kolekcija pa odlično pooseblja mejo med naravnim oziroma surovim in prefinjenim.

V kolekciji H&M Studio SS20 se med seboj mešajo naravni in prefinjeni materiali, kot so na primer sijoči kovinski odtenki in futuristični dodatki: vse to za radovedno, barvito in pogumno žensko.

H&M Studio SS20
H&M Studio SS20

Dizajnerska ekipa se je za letošnjo kolekcijo Studio pomlad/poletje 2020 odpravila na švedski otok Gotland, kjer je našla svojo navdih. Pokrajina, ki spominja na tisto na Luni, ter svobodnjaška kultura deskanja na vodi, sta tako podlagi za H&M Studio SS20. Oblikovali so lahke, zračne silhuete, posegli po svetlih potiskih in med seboj odlično pomešali teksture.

H&M Studio SS20
H&M Studio SS20

“Navdih za letošnjo kolekcijo je svoboda; lepota svobode, moč svobode,” še dodaja Linda Wikell, konceptna dizajnerka kolekcije. H&M Studio SS20 bo od jutri, 20. februarja, ekskluzivno na voljo na hm.com in v izbranih trgovinah po svetu, cene pa se gibljejo od 14,99 evrov pa do 149,00 evrov. Maja bodo h kolekciji dodali še lahke kaftane in atletske kopalke.

Galerija: H&M Studio SS20

Dodatne Informacije

Več informacij:
hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!