Hollyfood: kulinarične kompozicije popularnih filmov

Nekdanji inžinir in oblikovalec video igric Nicolas Knepper se je pred letom dni odločil končati svojo staro kariero in zaplavati v fotografske vode, kjer ga je predvsem navdušilo poustvarjanje znanih filmskih in televizijskih prizorov, kjer so del le-teh tudi sladice. Tako je nastala serija zabavnih, a premišljenih fotografij Hollyfood.

Hollyfood skozi fotografijo tako na svoj svojevrsten način združuje gastronomijo in prizore avtorjevih najljubših popularnih filmov ter televizijskih serij. Prizori so dobro premišljeni v vseh svojih detajlih tako, da končni rezultat izgleda naravnost fantastično. Kot poudarja Knepper, pri svoji fotografiji Photoshop uporablja le minimalno, poleg tega pa mu pri delu pomaga tudi žena, ki prav posebej za fotografiranje peče sladice, ki tako postanejo del prizorov. Za piko na i se Knepper na koncu poigra tudi z naslovi svojih fotografij.

V galeriji si oglejte kulinarične kompozicije popularnih filmov, Hollyfood.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 navad, ki se zdijo “za lenuhe”, toda z njimi dejansko naredite veliko VEČ