fbpx

Horoskop 2020: 3 znamenja, ki bodo imela v ljubezni največ sreče

Če vam leto 2019 ni bilo naklonjeno v ljubezenskem smislu, lahko pričakujete, da bo 2020 polno metuljčkov v trebuhu, sočnih poljubov in močnih objemov. To so znamenja, ki bodo imela v 2020 največ sreče v ljubezni.

Ste že razmišljali, ali bo leto 2020 polno strasti ali ljubezenskih dram? Astrologi napovedujejo, da se bo v prihajajočem letu za nekatere astrološke pare začelo novo ljubezensko poglavje, medtem ko ga bodo drugi zaključili – vsesplošno pa naj bi bilo leto 2020 v znamenju ljubezni, kot je še ni bilo! In katera znamenja bodo imela v 2020 največ sreče v ljubezni?

To so znamenja, ki bodo imela v 2020 največ sreče v ljubezni:

Bik

V letu 2020 se boste želeli ustaliti.
V letu 2020 se boste želeli ustaliti.

Že v začetku leta 2020 se boste srečali z nekaterimi spremembami na čustvenem področju, ki niso nujno slabe, temveč lahko izboljšajo vaš odnos z ljubljeno osebo. Vaša želja, da bi si ustvarili družino in našli sanjskega partnerja, bo v letu 2020 veliko močnejša, kot je bila letos – v 2020 se boste želeli ustaliti.

Astrologi napovedujejo, da bo mesec november za ženske, rojene v znaku bika, ključen, saj jih čaka sprememba v ljubezenskem življenju, sicer bo za samske duše leto 2020 polno strasti, saj boste zaradi svojega šarma brez večjih težav pritegnili potencialne partnerje v svoje življenje.

V letu 2020 se najbolj ujemate z rakom.

Devica

Poleti boste verjetno srečali svojo sorodno dušo.
Poleti boste verjetno srečali svojo sorodno dušo.

V novem letu 2020 boste močno spremenili svoje razmišljanje o življenju, kar bo prineslo spremembe tudi na področju ljubezni. Končno boste pripravljeni za novo razmerje, sprejeli boste tudi pomembne odločitve, povezane z vašim čustvenim stanjem. V začetku leta vam ljubezen ne bo ravno naklonjena, a poletni dnevi bodo ogreli vaše srce in  v vaše življenje bo vstopila posebna oseba.

Astrologi pravijo, da bo vaše ljubezensko življenje najbolj uspešno od avgusta naprej, ko boste spoznali sorodno dušo, že zaljubljeni pari pa bodo izboljšali svoj ljubezenski odnos.

V letu 2020 se najbolj ujemate z levom.

Vodnar

Za vodnarja bo leto 2020 leto sprememb.
Za vodnarja bo leto 2020 leto sprememb.

Z eno besedo bi lahko rekli, da bo za vodnarja leto 2020 leto SPREMEMB. Zaradi družbenega, profesionalnega in finančnega stanja bo odnos s sedanjim partnerjem trpel, kar bo vplivalo na stabilnost vašega razmerja. Veliko boste delali na sebi, kar bo vplivalo tudi na vaše odnose – zaključili boste razmerja, ki vas utesnjujejo, v življenje pa boste sprejeli ljudi, ki vas osrečujejo.

Če ste samski, bi bilo dobro, da se odpravite v neznano okolje, kjer boste po vsej verjetnosti spoznali sorodno dušo, pravijo astrologi. Med prijatelji boste težko našli ljubezen.

V letu 2020 se najbolj ujemate s tehtnico.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!