fbpx

Horoskop: največji zapeljivci in osvajalci so rojeni v teh znamenjih

Kataremu znamenu boste najprej podlegli?

Foto: netflix

Ugotovite, katera znamenja so mojstri spogledovanja ter kakšne metode uporabljajo. So pri tem uspešni? Preverite.

Ljubezenske igre in osvajanja. Nekateri ljudje se radi spogledujejo, so karizmatični, spontani in zlahka osvojijo vsako srce. Drugi so sramežljivi, raje čakajo, da druga stran naredi prvi korak.

Kako pa so pri tem uspešni posamezni astrološki znaki?

Oven

Kot pri vsem je oven tudi pri spogledovanju neposreden. Brez težav se približa osebi, ki mu je všeč. Pripravljen bo ukrepati, če ga oseba zanima, a bo tudi tako hitro izgubil zanimanje, če bo videl, da ni kemije.

via GIPHY

Bik

Ker je Venera vladajoči planet tega znamenja, je bik znan kot čutna oseba, ki rada zadovolji vse svoje čute. Verjamejo v romantiko, zato se ne znajo ravno spogledovati, so bolj sramežljivi in ​​gredo počasi.

Dvojčka

Pri spogledovanju bodo s svojo duhovitostjo in spontanostjo pridobili ljudi, s katerimi se pogovarjajo. To jim bo uspelo, saj znajo obdržati pozornost. Navdušeni so že nad samim osvajalskim dejanjem, uživajo v tem.

via GIPHY

Rak

Raki so znani kot veliki romantiki. Raje spoznajo osebo, preden se odprejo. Vzpostaviti morajo globoko čustveno povezavo, šele takrat lahko izrazijo svojo strastno plat.

Lev

Kot nekdo, ki je zelo ponosen in je rad v središču pozornosti. Pri spogledovanju uporablja vse svoje moči, predvsem karizmo. Drugo osebo bodo zasuje s komplimenti in jo poskušali navdušiti s svojim šarmom. Če pa menijo, da niso vzbudili zanimanja, se bodo takoj obrnili in odšli.

via GIPHY

Devica

Device se morda sprva zdijo nekoliko sramežljive in skrivnostne, a to je samo zato, ker nočejo uničiti stvari, preden začnejo. Imajo visoke standarde, zato dalj časa izbirajo, komu se bodo obrniti. Zanje je pomembno, da spoznajo osebo in njene značilnosti.

Tehtnica

Tehtnicam gre dobro, ko gre za spogledovanje. Nikoli ne dajejo lažnih signalov, torej se ne spogledujejo za zabavo z vsemi, ampak se približujejo le ljudem, ki so jim privlačni.

via GIPHY

Škorpijon

Škorpijone bi lahko imenovali mojstri spogledovanja. Zapeljevanje je zanje umetnost. Drugi se komaj uprejo njihovi karizmi, spolnosti, skrivnostnosti.

Strelec

Kot vse drugo tudi strelec na spogledovanje gleda kot na igro in zabavo. Ko poskušajo, koga pridobiti, se šalijo, pripovedujejo smešne zgodbe. Vedno uspejo nasmejati druge, in to je že pol dela pri osvajanju.

via GIPHY

Kozorog

Da bi se kozorogi upali spogledovati, morajo biti človeku všeč, ne le fizično, ampak tudi intelektualno. Pri spogledovanju so neposredni, ne uporabljajo fraz in laskanja, odkrito bodo povedali, da ste jim všeč ali pa boste to sklepali po govorici telesa.

Vodnar

Imajo dar za spogledovanje in to počnejo z lahkoto, spontano. Vodnar kot zelo inteligentno znamenje privlači s svojo skrivnostnostjo in duhovitostjo. Radi se šalijo, a ne z vsemi, ampak le s tistimi, s katerimi čutijo povezanost.

via GIPHY

Ribi

Kot pri vsem, kar počnejo, so ribe previdne in čutne, ko osvajajo drugo osebo. So skrivnostne in to privlači ljudi. Zdi se, da čutite neko čudno povezanost z njimi, čeprav ste jih pravkar spoznali.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!