fbpx

Horoskop november 2022: kaj prinaša predzadnji mesec v letu?

Foto: Engin Akyurt / Pexels

Astrologi poudarjajo, da bo november ugoden mesec. V njem bodo številne možnosti, da dosežete, kar želite. Pomembno je, da iz svojega življenja odstranite stvari, ki vas blokirajo, in da odprete prostor za nekaj novega.

V začetku druge polovice meseca bo Merkur močan, Venera pa šibka. 16. in 17. bosta planeta zamenjala vlogi. Kar zadeva energijo Marsa, bo ves november neugodna. Od 30. oktobra se začne retrogradni Mars in njegova intenzivna energija.

Res je, da so in bodo tudi ovire, a november je lahko neverjeten na več področjih.

Preberite si horoskop za november in ugotovite, kaj vam načrtujejo zvezde.

Oven (horoskop november 2022)

Za ovne bo november precej buren in spremenljiv mesec. Začetek meseca je primeren za pridobivanje novih znanj, ki jih lahko takoj uporabite v praksi. Neka situacija se bo dramatično in nenadoma spremenila in morali se boste prilagoditi okoliščinam. Vendar pa boste v življenjskih vzponih in padcih srečali dobre prijatelje in zveste zaveznike, ki vam bodo pomagali prebroditi težke čase.

Od sredine novembra se bo vse začelo umirjati, razlogov za jezo in konflikte ne bo več. V tem času lahko načrtujete dokončanje pomembnih stvari, prilagodite načrte za prihodnost, pa tudi velike nakupe.

Ne jezite se, vse bo še dobro. Foto: Alexey Turenkov / Unsplash

Na področju ljubezni boste novembra blesteli. Odnosi bodo postali zanimivejši. Vendar se vzdržite neposrednega pojasnjevanja najpomembnejšega vprašanja: všeč – ni všeč. Naj se odnos razvija sam od sebe.

Bik (horoskop november 2022)

November bo bikom prinesel marsikaj zanimivega. V vaše življenje bodo vstopili dogodki, ki jih niste pričakovali in na katere niste bili pripravljeni. Predstavniki tega znaka čakajo na srečanja z ljudmi, ki jim lahko pomagajo pri delu. Od njihovih rezultatov bo odvisna prihodnost.

Intuicija vam bo povedala, kako se pravilno obnašati. Sredi meseca so možni veliki prihodki iz nepričakovanih virov. Povečali pa se bodo tudi stroški.

V osebnem življenju bo prišel dolgo pričakovan mir. Odnosi se bodo razvijali točno tako, kot ste si želeli. Majhne težave, brez katerih ne more življenje nobenega para, bodo le okrepile odnos.

Dvojčki (horoskop november 2022)

Za dvojčke bo november čas za razmislek. Načrtujte najpomembnejše stvari na začetku meseca. V tistem času boste imeli srečo in z lahkoto boste reševali izzive.

Po 10. novembru pa vas čakajo nove turbulence. Zvezde vam svetujejo potrpežljivost in večkrat premislite o vsakem koraku.

Bodite potrpežljivi. Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Odločitve, sprejete v drugi polovici novembra, bodo odločilne in bodo vplivale na vaše življenje. Sredi meseca so možna romantična razmerja. Vendar ne bodo povzročile večjih sprememb. Imeli pa se boste lepo in se sprostili po napornih delovnih dneh.

Rak (horoskop november 2022)

Zvezde pravijo, da bo november za rake razmeroma miren mesec. Vse negativno bo v prvi dekadi meseca. V tem času vas bodo dohitele nerešene težave iz preteklosti. Na podlagi tega se lahko poslabšajo odnosi z drugimi.

Toda od sredine meseca se bo disharmonija umaknila in sreča se bo spet obrnila proti vam.

Po 15. novembru lahko mirno delate načrte, sprejemate pomembne odločitve in izboljšate nekoliko poškodovane odnose. Ustvarjalni raki bodo to obdobje znali obrniti sebi v prid, saj bodo dosegli uspeh. Konec meseca bodite pozorni na svoje zdravje. Obnovite energijo, več počivajte.

Lev (horoskop november 2022)

Novembra bi morali levi svojo pozornost s kariere preusmeriti na gospodinjska opravila. Le tako bo mogoče ohraniti notranjo harmonijo.
Začetek meseca bo prinesel vrsto nadležnih bojev na poslovnem področju, ki vam bodo dali misliti, ali ste izbrali pravo področje.

Sredi meseca bodo levi lahko napolnili svojo denarnico. Ob koncu meseca se bo marsikatera težava čudežno rešila brez večjega truda. Levi si bodo lahko še dodatno utrdili finančni položaj in se spoprijeli z nakopičenim delom.

Pomagajte partnerju pri gospodinjskih opravilih. Foto: Gustavo Fring / Pexels

Zvezde obljubljajo romantično avanturo ali usodno srečanje.

Devica (horoskop november 2022)

Tako kot številna druga znamenja se bo november tudi za devico začel s težavami. Glavna težava bo notranje nelagodje. Motilo bo delo in komunikacijo ter vam ne bo omogočilo, da bi iz situacije potegnili prave zaključke. To bo povzročilo prenagljene odločitve in daljnosežne posledice.

Če opustite sebičnost in poskušate videti, kaj se dogaja z vidika vašega partnerja, boste do neke mere zgladili spore.

Druga polovica meseca je dobra za nove začetke in raziskovanje novih področij. Device lahko prejmejo zanimive karierne ponudbe, ki bi jih morale sprejeti. Morda ne bo druge priložnosti.

Obdobje je naklonjeno tudi selitvi in ​​menjavi ljubezenskega statusa. Konec novembra se obetajo presenečenja in spremembe. Možne so dobre novice od daleč, ki vas bodo prisilile, da spremenite svoje prej narejene načrte.

Tehtnica (horoskop november 2022)

Prvih deset dni novembra bo za večino tehtnic delovnih. Najtežje bo tistim, ki so navajeni vse načrtovati vnaprej. Razmere se bodo spremenile, tehtnice pa bodo morale hitro sprejeti pomembne odločitve.

Po 10. novembru se bodo razmere stabilizirale. Vzemite si čas za pregled starih primerov, odplačilo dolgov in dokončanje začetih projektov. V nasprotnem primeru vas lahko »ujamejo« v najbolj neprimernem trenutku.

Vzemite si čas za družino. Foto: Jessica Rockowitz/Unsplash

Konec novembra bo za predstavnike znamenja izjemno koristno delo v korist bližnjega. Pomagajte starejšim sorodnikom ali sodelujte v prostovoljskih projektih. Dobra dela bodo bogato poplačana.

Škorpijon (horoskop november 2022)

Za škorpijone bo november mesec, ki jih vodi v finančno neodvisnost. Sonce je v znamenju škorpijona, kar v vas prebuja dodatno strast in entuziazem v odnosu s partnerjem. Če ste načrtovali romantične trenutke s partnerjem, je zdaj pravi čas, da jih uresničite.

Samske sredi novembra pričakuje bežna avantura, če imate željo to zvezo uresničiti v nekaj več, so zvezde na vaši strani.

V poslovnih odnosih bodite potrpežljivi, prenagljeni komentarji lahko povzročijo težave v odnosih z nadrejenimi.

Strelec (horoskop november 2022)

Novembra se bodo strelcem dogajale neverjetne stvari. Nenavadna naključja in čudoviti dogodki bodo predstavnike znamenja prisilili, da bodo drugače gledali na dogajanje in celo verjeli v skrivnosti.

V prvi polovici meseca bi morali brzdati svoje ognjevite impulze. Napetost in ognjevitost ne bosta rešila ničesar, le pomagala bosta ustvariti strupeno energijo.

Vedno iščete pozitivne stvari. Foto: Becca Tapert / Unsplash

V vsakem konfliktu iščete kompromis, tudi če niste povsem zadovoljni z izhodom iz situacije. To vas bo rešilo pred spletkami in povečalo vašo verodostojnost. V tretji dekadi novembra se izogibajte tveganim projektom in ekstremnim dogodkom. Vzdušje na njih bo še posebej toplo in vas bo napolnilo z energijo za nadaljnje dosežke.

Kozorog (horoskop november 2022)

Za kozoroge bo november zelo dober, a ne najbolj miren mesec. V prvi dekadi novembra se bodo predstavniki znamenja dobro razumeli z drugimi. To bo pomagalo ne le okrepiti vaš položaj, ampak tudi vzpenjati se po karierni lestvici.

Prva polovica meseca bo zelo ugodna za iskanje partnerjev in zaveznikov. Mnogi vam bodo šli na pol poti, zahvaljujoč vaši nekonfliktni naravi in ​​samozavesti. Druga dekada meseca je ugodna za pridobivanje novih znanj.

Sreča bo spremljala vse, ki se ne bojijo tvegati. Na osebnem področju bo precej napeto. Vzrok za težave je lahko vaša pretirana čustvenost in zamera zaradi malenkosti. Poskusite ne pokvariti že vzpostavljenega odnosa.

Vodnar (horoskop november 2022)

Vodnarjem bo november dal nove priložnosti. Dogodki se bodo razvijali tako hitro, da ne boste mogli vedno slediti njihovim spremembam. A to vas bo samo spodbudilo.

Prva polovica meseca se vam bo zdela naporna, vendar je to pravi čas, da prevzamete pobudo in v celoti odkrijete svoje talente. Sredina meseca bo uspešna na področju gradnje odnosov.

Uživali boste v romantiki. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Interakcija bo uspešna tako s sodelavci kot v romantični sferi. Delo in ljubezen bosta hodila z roko v roki, obojestransko koristno partnerstvo pa se lahko razvije v romanco.

Ribi (horoskop november 2022)

November bo za večino rib ploden čas. V tem mesecu vam bo uspelo rešiti vrsto zapletenih nalog, ki se vam vlečejo že več kot mesec dni.
Ne boste verjeli v iluzije. Na stvari glejte realno. Tako boste imeli stvari v svojih rokah brez hitenja.

Sredi meseca vas čakajo izzivi. Nanašali se bodo na družinske zadeve, vendar vam bodo omogočili reševanje več delovnih nalog. Na neki točki boste želeli storiti vse naenkrat, tedaj se boste ustavili in razmislili, ter ugotovili, da je bolje iti počasi, kakor prehitevati stvari.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.