fbpx

Horoskop polne lune od 14. junija 2022 – njena energija bo marsikaj spremenila!

Foto: envato

Pripravite se na nore preobrazbe v življenju! Ugotovite, kaj vas čaka in kakšna preobrazba se bo zgodila v vašem življenju!

Polna Luna v znamenju strelca od 14. junija bo razsvetljevala nebo – v polnem sijaju bo izjemno blizu Zemlje, zato ji mnogi pravijo – super polna Luna.

Pričakujete lahko dokončanje projektov, razstrupljanje in ukinitev stvari, ki ne služijo več vaši rasti ali najvišjemu dobremu.

Horoskop poudarja, da prinaša izjemno močno transformativno energijo, ki od vas zahteva, da opustite vse, kar vam ne služi več.

Ker sprememba nikoli ni lahka, se lahko počutite zmedeno in negotovo, je prav, da upočasnite, razčistite misli in se še naprej osredotočate na cilje.

Prihaja sreča. Foto: Anthony Tran / Unsplash

Neptun, planet iluzij in zmede, je ob tej polni luni zelo aktiven. Nastala bo zmeda, zaradi katere bo težko razumeti marsikaj v življenju. Toda Neptun prinaša tudi dobro stvar, in to je povezovanje z intuicijo. Ta notranji glas, ki vam šepeta od znotraj, lahko razkrije nekaj pomembnih smernic za nadaljevanje poti.

Včasih je težko razlikovati med intuitivnim občutkom ter strahom ali negotovostjo, vendar je to v redu. Samo dajte si čas. Poskusite se ustaviti ali se počasi premikati. A če se morate odločiti, delajte s tem, kar imate, in verjemite v svoje sposobnosti – pogosto ste veliko bolj intuitivni, kot si mislite!

Ker je polna Luna v znamenju strelca (pustolovec), se boste v življenju naučili in izkusili marsikaj novega. Povežite se s strelčevimi vibracijami, da ohranite občutek čarobnosti, da se spomnite, da je življenje resnično ena velika pustolovščina.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!