fbpx

Najlepša izbira slamnikov in klobukov za poletje 2022

Foto: envato

Poleg kreme za sončenje razmislite o tem, da svoj poletni videz dopolnite s slamniki in klobuki za na plažo. Ko boste našli svoj najljubši poletni klobuk, bo postal vaš najljubši dodatek, predvsem pa bo pomagal zaščititi vašo kožo. Izbrali smo najboljšo izbiro modelov, od drzno svetlih do vsestransko nevtralnih. Ne glede na to, kar načrtujete za naslednjih nekaj mesecev, pa naj gre za izlete, ležanje na plaži ali piknik, boste navdušeno zgrabile svoj poletni klobuk, predno stopite skozi vrata.

Tudi to poletno sezono so slamniki modni kos, ki ni le vsestransko uporaben, ampak je lahko pika na i na vseh vaših poletnih fotografijah. Danes slamniki in klobuki niso namenjeni le za na plažo, temveč so stalni spremljevalec poletne garderobe, saj jih nosite lahko v kombinaciji s poletno obleko ali celo hlačnim kostimom. Večina dermatologov priporoča nošenje pokrival, ki dodatno ščitijo pred sončnimi žarki in nudijo kakovostno zaščito naši glavi, vratu, ušesom in obrazu.

Najlepši slamniki in klobuki za poletje 2022

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!