fbpx

Horoskop za pomlad 2023: se bodo z naravo prebudila tudi vaša čustva?

Horoskop za pomlad 2023
Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Končno prihaja pomlad. Kaj vam napovedujejo zvezde? Odgovore nam ponuja horoskop za pomlad 2023!

Kaj nam napoveduje horoskop za pomlad 2023? Pomlad je čas, ko se temperature začnejo dvigovati in se dnevi podaljšujejo. To nam omogoča, da preživimo več časa na prostem in uživamo v toplejšem vremenu ter soncu. Poleg tega se v pomladnih mesecih mnogi ljudje počutijo bolje in imajo več energije, saj so bolj aktivni in preživljajo več časa zunaj.

Horoskop za pomlad 2023

Oven – izboljšajte odnose

Oven je vedno zaposlen z delom in nima časa za stik z nikomer, vključno s sodelavci ali podrejenimi. Vedno najdejo načine, kako pospešiti svoje življenje, ker mislijo, da je to način, da zaslužijo veliko denarja.

via GIPHY

Vaše življenje pa ni sestavljeno samo iz denarja, dokaz, da se nenehno soočate z novimi težavami, stres se nadaljuje, odnosi s prijatelji in ljubljenimi postajajo vse bolj hladni. Tokrat se morate z ljudmi povezati na globlji in intimnejši ravni. Torej, razvijajte svojo sposobnost zaupanja drugim tako, da delate na zdravljenju tistih delov sebe, ki še vedno bolijo iz preteklih odnosov.

Bik – bodite aktivni

Bik mora biti bolj aktiven. Telesna aktivnost izboljšuje prekrvavitev, spodbuja metabolizem, zdrave kosti. Sestavite pameten načrt vadbe, ki vam bo pomagal, da boste vsak dan bolj aktivni, zagotavlja več mentalne svežine, večjo fleksibilnost.

Kljub temu naj bo vadba zmerna, še posebej za tiste, ki so izgubili kondicijo, poskusite se posvetovati z zdravniki, športnimi centri in strokovnjaki, da sestavite ustrezen režim vadbe za svojo družino in dosežete najboljše rezultate.

Dvojčka – začnite majhen projekt

Med raziskovanjem sporočila pomladi bi morali dvojčki poskusiti začeti majhen projekt, da bi se naučili biti pozorni na podrobnosti. Dvojčki so dobri v komunikaciji, vendar jim manjka pozornosti do podrobnosti.

via GIPHY

Nova izkušnja samostojnega dela na majhnem projektu bo potešila njihovo radovednost. Tako boste ustvarili pogoje za uresničitev zanimivih projektov in prenos entuziazma in energije na sodelavce in ljudi okoli sebe.

Rak – potovanje

Pozimi je hladno vreme, morda se vam ni dalo toliko ven. Ko pride pomlad, je toplo vreme pravi čas za oglede, telovadbo in razganjanje mračnosti, ki jih prinaša zima.

Pomlad, svež zrak, sveža trava, cvetoče rože, na stotine svetlih barv, to je odlična priložnost za potovanja.

Lev – potopite se v naravo

Spomladi je vreme toplo, na stotine cvetov cveti, vse raste in sprehod je odlična priložnost za izboljšanje zdravja. Po napornem dnevu v službi se sprehodite po ulici in občudujte čudovito pokrajino.

via GIPHY

Spomladanska bližina narave vam bo omogočila, da se hitro znebite utrujenosti, še globlje zadihate, izboljšate prekrvavitev in s tem bistveno izboljšate svoje počutje.

Devica – spremenite prehrano

Morda že dolgo preučujete in poznate prednosti vegetarijanstva, a tega še niste imeli priložnosti. Lahko poskusite to pomlad. Device lahko zmanjšajo ali popolnoma izključijo uživanje mesa, če jim le-to dolgo časa ni všeč.

Ali pa se lahko odrečete umetni hrani, polni konzervansov, in jo nadomestite z organsko. Poleg tega bi morali več pozornosti posvetiti prehrani, da bi izboljšali svoje zdravje. Na primer, namesto kave lahko pitje čaja spomladi pomaga odpraviti toksine.

Tehtnica – otresite se odgovornosti

Tehtnice, preveč ste prijazne. Znebite se obveznosti in zaživite zase. Ostanite doma, berite, poslušajte glasbo. Če cenite nekaj, kar želite narediti, pa ne morete, ker ste zaposleni s skrbjo za to ali ono osebo, naredite zdaj nekaj samo zase.

via GIPHY

Bodite samozavestni, ne dovolite, da bi vaša negotovost ovirala vaš notranji mir.

Škorpijon – zgodaj vstanite

Pozimi ima škorpijon, tako kot vsi drugi, navado pozno hoditi spat in pozno vstajati. Ko pride do takšne situacije, pogosto pade v stanje letargije, leži na enem mestu in gleda filme, igra igrice, bere.

Navadite se to pomlad zgodaj vstajati kot izziv, ki ga morate premagati v novem letu. Zgodnje vstajanje ne zagotavlja uspeha, vendar vam bo dalo več časa zase. Začnite dan produktivno, spočiti in dobro razpoloženi.

Strelec – več želja, več ambicij

To pomlad poskusite aktivno sprejeti izzive. Strelec lahko začne uresničevati svoje ambicije in se tako potiska k doseganju svojega cilja. Vendar pa se boste morda morali soočiti z globoko zakoreninjenim strahom pred izgubo tistega, za kar ste tako trdo delali.

via GIPHY

Če imate velike cilje, boste odločeni, da jih dosežete. Vendar se poskušajte ne držati strogega urnika, saj vas lahko nekatere omejitve zmotijo.

Kozorog – bodite prijazni do vseh

Namesto da bi bil pozoren na pomanjkljivosti drugih, se mora kozorog zdaj naučiti biti nežnejši in prijaznejši do drugih. Opustite pritožbe iz preteklosti, izberite si lažje življenje.

Bodite pripravljeni na nove priložnosti za soočenje s čustvi ali ljudmi, ki vas ovirajo na poti do sreče. Poskusite narediti notranje spremembe, da bi vplivali na realnost.

Vodnar – razmišljajte pozitivno

Običajno pustite, da misli tečejo in vplivajo na vas, toda to pomlad 2023 se poskusite naučiti, kako jih opazovati. Poiščite načine, kako spremeniti svoja negativna stališča v pozitivna. Če ste ves dan žalostni, zlahka postanete tesnobni, kar povzroča druge zdravstvene težave.

via GIPHY

Če se boste preveč jezili, bo to negativno vplivalo na vaše fizično in duševno zdravje. Zato morate ohraniti stabilno razpoloženje, in omejiti negativna čustva.

Ribi – pojdite ven

Pomlad je čas, da se udeležite številnih razburljivih dejavnosti na prostem. Obstaja veliko dejavnosti na prostem, kot so plezanje, kolesarjenje, ribolov, opazovanje rož in lune.

Svež zrak prinaša številne koristi za zdravje. Vdihnite pomlad in življenje na polno.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.