fbpx

Hosekra: Kamp prihodnosti za petične goste na slovenski meji

Hosekra odpira glamurozen kamp na slovensko-hrvaški meji

Slovensko podjetje Hosekra 12. maja 2016 na slovenski meji odpira kamp prihodnosti za petične goste. Kamp ob hrvaški meji bo tvorila nova generacija mobilnih hišic slovenske izdelave opremljene z vrsto vrhunskih trgovskih znamk. Cilj Hosekre je bilo ustvariti hiške iz najbolj kakovostnih materialov, ki v svetovnem merilu nimajo konkurence!

Hosekra ob meji s Hrvaško, na območju bivšega kampa in kopališča Primostek (ob Kolpi pri Metliki), 12. maja 2016 odpira kamp prihodnosti za petične goste. Gre za luksuzno letovišče, prototip rezorta Big Berry, sestavljenega iz mobilnih hišic nove generacije, ki ga je Hosekra postavila skupaj s partnerji iz Hrvaške in Italije. Mobilne hiške imajo od sedem do desetletno jamstvo, kar je svetovna novost.

PREBERITE ŠE: London dobiva najdaljši tobogan na svetu!

Luksuzna mobilna hiška Blue Berry.
Luksuzna mobilna hiška Blue Berry.

Big Berry ima sicer tri tematsko zasnovane hiške in sicer Blue Berry, ki je ustvarjena za morje, Brown Berry, ki je namenjena kampiranju v gorah in ob jezeru ter ”promocijska” Orange Berry, ki je namenjena seznanjanju možnosti kampiranja. Inovativne mobilne počitniške hišice druži rdeča črta, ki je nekakšen Big Berryjev oblikovalski podpis.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hosekra-homes.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.