fbpx

Hot horse

Burgerji s konjskim mesomljubitelji hitre hrane in tisti, ki se jim vedno nekam mudi, lahko v središču ljubljane, na trubarjevi cesti, poskusijo še kaj drugega. v hot horseu strežejo burgerje in ostalo hrano, pripravljeno izključno iz konjskega mesa, ki je po mnenju mnogih najbolj zdravo. v lično opremljenem lokalu, ...

Osnovne Informacije
Naslov
Hot horse
Trubarjeva 31
Ljubljana
Povezava
Urnik
od 8. do 1. ure, ob nedeljah in praznikih od 12. do 1. ure
Kontakt
(01) 439 24 00

BURGERJI S KONJSKIM MESOMLjubitelji hitre hrane in tisti, ki se jim vedno nekam mudi, lahko v središču Ljubljane, na Trubarjevi cesti, poskusijo še kaj drugega. V Hot Horseu strežejo burgerje in ostalo hrano, pripravljeno izključno iz konjskega mesa, ki je po mnenju mnogih najbolj zdravo. V lično opremljenem lokalu, kjer prevladujeta pastelno modra in rumena barva, prijazno postrežejo tako dijake na dopoldanski malici kot študente, ki se v poznih nočnih urah z zabave vračajo lačni domov. Sicer pa lahko študentje zasluženo malico plačajo tudi s študentskimi boni. Seveda to ne pomeni, da je lokal rezerviran samo za mlajše, pravijo, da tudi kakšen gospod iz poslanskih vrst rad zagrize v sočen horse burger, hot horse (hrenovko) ali si privošči žrebičkov zrezek. Poskusiti velja tudi njihov mesni sir, poleg mesa pa se dobro priležejo različne solate s prelivi. V poletnem času gostje radi posedijo na vrtu, da lahko med malico v miru opazujejo mimoidoče. Hot Horse svoje dobrote ponuja tudi v ljubljanskem BTC Cityju, na Aleji mladih, in v Tivoliju, med bazenom in športno dvorano.

Prejšnje
Pr’Kopač
Naslednje
Marche

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.