fbpx

Hotel Berghang (Italija): sproščujoč oddih v objemu Dolomitov

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Na pobočju hriba, na koncu ljubke podeželske ceste, najdete Hotel Berghang, katerega že ime samo priča o čudoviti pokrajini, ki ga obdaja in njeni nadnaravni moči.

Berghang, ime, ki bi ga v slovenščino lahko prevedli kot »pobočje hriba«, priča o prekrasni legi elegantnega hotela v srcu Dolomitov. Obdajajo ga veličastne gore in neokrnjena narava, v sklopu hotela pa se nahaja prikupen zasebni wellness, z vsem kar potrebujete za odklop. Poleg dveh masažnih kopeli, ki ogrejeta vaše telo in dušo, še finska savna, v kateri se ogrejete po aktivnem dnevu v Dolomitih.

Brezčasno opremljene sobe hotela kipijo od svetlobe in očem prijaznih barv. Oblikovalci so se pri opremljanju naslonili na bližnjo Zvezdnato vasico, namenjeno ljubiteljem vesolja in ozvezdij. Na podstrešju tako lahko zaspite s pogledom na zvezdnato nebo, v novo opremljenih sobah iz leta 2020 pa je mogoče zaznati ognjene, zemeljske in vodne elemente.

Prava zvezda hotela je tudi restavracija, ki slovi po svoji kreativnosti in inovativnosti. V kulinariki združuje tradicionalno tirolsko kuhinjo in inovativno tehniko, vmes pa vplete še alpske in sredozemske okuse. Za vaše brbončice skrbi sloviti chef Gregor Eschgfäller, ki na krožnikih ponovno interpretira južno Tirolske jedi ter poskrbi, da vam bo obrok v Hotelu Berghang za vedno ostal v spominu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!