fbpx

Hotel Gfell: panoramski razgledi in nebeški užitki

Romantičen oddih na Južnem Tirolskem

Foto: Hotel Gfell/Alex Filz

Navdušeni pohodniki in ljubitelji narave, ki med drugim cenite tudi odlično hrano, boste letos z veseljem obiskali dolino Fiè allo Sciliar ob vznožju Dolomitov, kjer vas pričakuje novi hotel Gfell.

Hotel Gfell, ki je nežno ugnezden v gorsko pokrajino najobsežnejšega visokogorskega pašnika v Evropi, Alpe di Siusi, bo brez dvoma navdušil vse, ki obožujejo nežen dotik narave. Vanj boste vstopili skozi obstoječ hlev, ki je bil skrbno obnovljen in preurejen v recepcijo z avlo in zajtrkovalnico. Hotel se ponaša s 16 sobami in enim apartmajem, vsi od njih pa s panoramskim razgledom in naravnost prijetnim vzdušjem. Topli toni in elegantno pohištvo izžarevajo harmonijo tradicije in sodobnosti in vas povežejo z naravo. Velika okna in naravni materiali, kot so les, steklo, kamen in loden, naredijo nastanitev pristno in udobno.

Hotel Gfell
Foto: Hotel Gfell/Alex Filz

Dan se začne z zdravim zajtrkom s poudarkom na lokalnih proizvodih, ki ponujajo najboljše iz južnotirolske in italijanske kuhinje. Vse je sveže pripravljeno in iz najboljših lokalnih sestavin. Prav tako imate možnost, da si v restavraciji Schönblick rezervirate kosila in večerje.

Razvajanju se lahko prepustite na svežem zraku, v gorskem vrtu s savno, ali pa se na veliki terasi z ležalniki naužijete vitamina D in razmislite, kam vas bo odnesla vaša naslednja pustolovščina. Čute lahko razvajate tudi z zeliščnimi terapijami v panoramski savni.

Razvajajte svoje čute!
Foto: Hotel Gfell/Alex Filz

Tradicionalno in udobno opremljen hotel je odlična izhodiščna točka za vse pohodnike in kolesarje, ki lahko uživajo v aktivnih počitnicah v naravnem parku Schlern-Rosengarten/Sciliar-Catinaccio v Alpe di Siusi.

Kot zanimivost naj dodamo, da so oblikovalci in arhitekti iz studia NOA pri gradnji hotela uporabili manj invaziven pristop, saj so hotel gradili proti dolini ne obratno. To pomeni da so sobe za goste in SPA postavili na pobočje, s čimer so zmanjšali vpliv na okolje.

REZERVIRAJTE NASTANITVE NA JUŽNEM TIROLSKEM

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!