Nova poletna kolekcija UGG: Fluff Yeah “puhasti” poletni natikači

Uggovi puhasti poletni natikači

Foto: UGG

Uggice razdvajajo svet odkar so se prvič pojavile na modni sceni. Nekateri jih naravnost obožujejo, drugi jih ne morejo videti. V kolikor ste mislili, da so običajni Ugg čevlji kontroverzni, je podjetje predstavilo novo kolekcijo poletne obutve. Nismo sicer prepričani, čemu služijo volneni poletni sandali vendar, verjamemo, da bodo in so navdušili že marsikatero modno navdušenko.

Gre za puhaste natikače, za katere morda sploh niste vedele, da jih potrebujete v svoji omari. Gre za novo kolekcijo natikačev Fluff Yeah Slide 2021, ki jih dobite v različnih barvnih kombinacijah. Barvno paleto različnih pastelnih barv so navdihnile barve poletja in poletnega morskega vrveža. Tako lahko izbirate med barvami poletnih koktajlov, modrega neba ali mavričnih odtekov, ki so jih navdihnile barve samorogov.

Puhasti natikači so izredno udobni. Zgornji del je iz ovčje kože, ki vaše noge hladi v poletnih dneh hladi, platforma v višini treh centimetrov pa ohranja odličen oprijem. Nosite jih lahko na vse načine. Bodite le drzne in pripravljene, da jih morda nikoli ne boste želele sezuti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!