fbpx

Hotel Seventh: prekrasni hotel za prave dalmatinske počitnice

Foto: envato

Iščete umirjene počitnice v dalmatinski idili? Potem bo Hotel Seventh pravi naslov.

Cavtat, najjužnejša točka hrvaške obale, nudi vrsto prekrasnih prostorčkov za oddih. Hotel Seventh je ena izmed njih. Umeščen v dišečo sredozemsko vegetacijo, pod jasno nebo in tople sončne žarke. Mistično staro mestece z ozkimi uličicami in kamnitimi stavbami je prav tako čarobno, kot njen slavni sosed Dubrovnik, a obljublja precej manj gneče in dosti več gostoljubja.

Nedaleč od zaliva Cavtat se nahaja Hotel Seventh z le 15 sobami, ki omogočajo dovoljšno mero zasebnosti in brezskrbnosti. Hotel je primeren le za odrasle, saj želijo s tem zagotoviti svojim gostom umirjene počitnice daleč od hrupa in gneče. Prav zato je kot nalašč za oddih v dvoje, romantične večerje in sprehode.

Foto: Booking.com

Prekrasni pogledi z balkonov

Vse sobe v štirizvezdičnem hotelu se lahko pohvalijo z balkoni, ki se spogledujejo z okoliško naravo, vrtom in morjem. Ob jutrih vas v hotelu razvajajo z okusnim kontinentalnim zajtrkom, ki vas okrepča, preden se odpravite raziskovat bližnje plaže.

V sklopu namestitve je urejen tudi zunanji bazen, nudijo pa tudi sodobno opremljeni fitnes in bar. V sklopu wellness kotička najdete tudi finsko savno, ob bazenu pa je gostom na voljo prostorna terasa za sončenje.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.