fbpx

Skini svoju odjeću! Danas je dan bez gaćica!

Moški, delite to s svojimi damami, da bodo vedele. Drage dame, ste dovolj drzne, da danes slečete spodnje hlačke za cel dan?

Danes, 22. lipnja, obeležujemo dan brez spodnjih hlačk. Če jih imate še na sebi, je čas, da jih odvržete in na jih za cel dan pozabite. Dan brez spodnjih hlačk velja za oba spola!

Hlačke dol!
Hlačke dol!

Tudi zdravniki svetujejo, da je za zdravje bolje, če spiš brez spodnejga perila in intimnim delom pustiš, da dihajo. To naj bi zmanjšalo možnost vnetja, draženja in glivičnih okužb. Tkanine, ki namreč ne dihajo in dobro vpijajo vlage, so najboljše gojišče za bakterije, še posebej, če si nagnjen k potenju. Zato velja razmisliti, kakšno spodnje perilo boš nosil čez dan!

Te zanima, kakšna je ženska brez spodnjih hlačk?

Riječ je o ženi koja je slobodnog duha i nema vremena baviti se nečim što je nepotrebno odgađa – kao što je npr. Donje rublje. Vrlo dobro rješavaju probleme, žive život strastveno i u svemu pronalaze ljepotu. Ljudi se dive njihovoj pozitivnoj energiji. Oni su originalni i to se brzo vidi.

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.