fbpx

Kleed je uit! Vandaag is het geen slipjesdag!

Mannen, deel dit met uw dames zodat zij het weten. Beste dames, zijn jullie dapper genoeg om vandaag je slipje uit te trekken?

Danes, 22 juni, obeležujemo dan brez spodnjih hlačk. Če jih imate še na sebi, je čas, da jih odvržete in na jih za cel dan pozabite. Dan brez spodnjih hlačk velja za oba spola!

Hlačke dol!
Hlačke dol!

Tudi zdravniki svetujejo, da je za zdravje bolje, če spiš brez spodnejga perila in intimnim delom pustiš, da dihajo. To naj bi zmanjšalo možnost vnetja, draženja in glivičnih okužb. Tkanine, ki namreč ne dihajo in dobro vpijajo vlage, so najboljše gojišče za bakterije, še posebej, če si nagnjen k potenju. Zato velja razmisliti, kakšno spodnje perilo boš nosil čez dan!

Te zanima, kakšna je ženska brez spodnjih hlačk?

To je ženska, ki je svobodnega duha in nima časa, da se ukvarja z nečim, kar jo po nepotrebnem zamuja – kot je npr. spodnje perilo. Zelo dobro rešujejo probleme, življenje živijo strastno ter najdejo lepoto prav v vsaki stvari. Ljudje občudujejo njihovo pozitivno energijo. So pristne in to se hitro opazi.

Bij jou sinds 2004

Vanaf jaar 2004 we onderzoeken stedelijke trends en informeren onze community van volgers dagelijks over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, stijl en producten die met passie inspireren. Vanaf 2023 bieden we content aan in de belangrijkste wereldtalen.