fbpx

¡Quitate la ropa! ¡Hoy no es día de bragas!

Hombres, compartan esto con sus damas para que lo sepan. Queridas señoras, ¿son lo suficientemente valientes como para quitarse las bragas por hoy?

Danes, 22 de junio, obeležujemo dan brez spodnjih hlačk. Če jih imate še na sebi, je čas, da jih odvržete in na jih za cel dan pozabite. Dan brez spodnjih hlačk velja za oba spola!

Hlačke dol!
Hlačke dol!

Tudi zdravniki svetujejo, da je za zdravje bolje, če spiš brez spodnejga perila in intimnim delom pustiš, da dihajo. To naj bi zmanjšalo možnost vnetja, draženja in glivičnih okužb. Tkanine, ki namreč ne dihajo in dobro vpijajo vlage, so najboljše gojišče za bakterije, še posebej, če si nagnjen k potenju. Zato velja razmisliti, kakšno spodnje perilo boš nosil čez dan!

Te zanima, kakšna je ženska brez spodnjih hlačk?

To je ženska, ki je svobodnega duha in nima časa, da se ukvarja z nečim, kar jo po nepotrebnem zamuja – kot je npr. spodnje perilo. Zelo dobro rešujejo probleme, življenje živijo strastno ter najdejo lepoto prav v vsaki stvari. Ljudje občudujejo njihovo pozitivno energijo. So pristne in to se hitro opazi.

contigo desde 2004

Del año 2004 investigamos tendencias urbanas e informamos a nuestra comunidad de seguidores diariamente sobre lo último en estilo de vida, viajes, estilo y productos que inspiran con pasión. A partir de 2023, ofrecemos contenido en los principales idiomas del mundo.