Sleci se! Danes je dan brez spodnjih hlačk!

Moški, delite to s svojimi damami, da bodo vedele. Drage dame, ste dovolj drzne, da danes slečete spodnje hlačke za cel dan?

Danes, 22. junija, obeležujemo dan brez spodnjih hlačk. Če jih imate še na sebi, je čas, da jih odvržete in na jih za cel dan pozabite. Dan brez spodnjih hlačk velja za oba spola!

Hlačke dol!
Hlačke dol!

Tudi zdravniki svetujejo, da je za zdravje bolje, če spiš brez spodnejga perila in intimnim delom pustiš, da dihajo. To naj bi zmanjšalo možnost vnetja, draženja in glivičnih okužb. Tkanine, ki namreč ne dihajo in dobro vpijajo vlage, so najboljše gojišče za bakterije, še posebej, če si nagnjen k potenju. Zato velja razmisliti, kakšno spodnje perilo boš nosil čez dan!

Te zanima, kakšna je ženska brez spodnjih hlačk?

To je ženska, ki je svobodnega duha in nima časa, da se ukvarja z nečim, kar jo po nepotrebnem zamuja – kot je npr. spodnje perilo. Zelo dobro rešujejo probleme, življenje živijo strastno ter najdejo lepoto prav v vsaki stvari. Ljudje občudujejo njihovo pozitivno energijo. So pristne in to se hitro opazi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Odprte hiše Slovenije 2020 bo v septembru že enajstič navduševal najširšo javnost