Adler Lodge Ritten: čarobne hiške v Dolomitih, ki čakajo nate

Adler Lodge Ritten

Planota Renon se vzpenja nad mestom Bolzano in je del italijanskih Dolomitov – tam se nahaja Lodge Ritten, ekološki hotel, ki ga sestavljata dva objekta s sobami in 20 ličnih hišic, ki so razprostrte okoli jezera.

Celotno arhitekturo je navdihnil okoliški gozd, vse hiške pa so narejene iz naravnih materialov – les, ki je bil uporabljen za izdelavo, je pridobljen izključno preko ekološkega in trajnostnega pridobivanja lesa.

Minimalistična oblika Adler Lodge Ritten nas spominja na bivake, ki jih pogosto srečamo v visokogorju. Njihove temne ‘fasade’ poskrbijo, da se hiške kar zlijejo z okolico. Notranjost je odeta v naravni les svetle barve, prav vsaka izmed ima na voljo tudi eko savno.

Nemoten pogled nad pokrajino nam omogoča steklena stranica, pri kateri segajo okna od stropa do tal. Poleg hišic imamo v hotelu na voljo še glavno zgradbo, v kateri se nahaja bar, restavracija, SPA in dve savni.

adler-lodge-ritten-3-thumb-960xauto-101266

Goste še dodatno spodbujajo k aktivnosti s predlogi pohodnih poti, izposojo koles in smučanja v zimskem času. Spokojno okolje ob jezeru je kot nalašč za počitnice in da si v miru napolnimo baterije za jesensko obdobje. Adler Lodge Ritten se odpira to poletje in če iščete neokrnjen kotiček narave, je morda to prava rešitev za vas.

Galerija: Adler Lodge Ritten

Dodatne Informacije

Več informacij:
adler-resorts.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Rastline, ki bodo v tvoj dom prinesel pozitivno energijo in srečo (glede na fengšuj)