fbpx

Huawei Watch GT: hibrid obeh svetov

Huawei Watch GT

Pametne ure živijo v dveh svetovih. Svetu pametnih ur in svetu športnih pametnih ur. Huawei je prav z modelom Watch GT pripravil odličen hibrid.

Huawei Watch GT je oblikovno izjemno zanimiva in relativno velika – a hkrati lahka ter kar je posebej pomembno tanka pametnaura, ki jo lahko dobite v dveh dimenzijah 42mm ter 46mm. Njen največji adut je arhitektura dvojnega čipa, ki omogoča vzdržljivost baterije tudi do dva tedna brez polnjenja kar je v svetu pametnih ur redkost. Seveda je sposobna spremljanja velike večine športnih aktivnosti, ki jih lepo povezuje z izjemno izčrpno aplikacijo Huawei Health preko katere lahko izvajate in spremljate različne programe treningov. Hkrati pa je analiza treningov med naj izčrpnejšimi. A Huawei Watch GT ni le pametna športna ura. Temveč vas obvešča o sporočilih, klicih, alarmih in opomnikih – ter je odličen dodatek vašega pametnega telefona.

Za vsak stil in vsak okus

Obstaja več različic in tako tudi dimenzij. Active, Classic in Sport edicije dobite v velikosti 46mm – medtem ko je za model elegant rezervirana dimenzija 42mm. Obe uri krasi AMOLED HD ekran, ki omogoča odličen prikaz. Seveda je tu na voljo več barv in tudi barvnih paščkov – različnih materialov, ki se prilagajajo vašemu osebnemu slogu.

Osebni fitnes trener

Beleženje aktivnosti je izjemno izčrpno! Analiza treningov pa med najboljšimi!
Beleženje aktivnosti je izjemno izčrpno! Analiza treningov pa med najboljšimi!

HUAWEI Watch GT podpira vrsto notranjih in zunanjih fitnes aktivnosti. Trenirate in spremljate pa lahko tudi triatlon. To pomeni, da so podprte vse tri aktivnosti, vključno s plavanjem na odprtem, kolesarjenjem ter tekom. HUAWEI TruSeen ™ 3.0 podpira neprekinjeno 24-urno spremljanje srčnega utripa za spremljanje aktivnega in mirovanja srčnega utripa. Rešitev kombinira inovativno optično in strojno zasnovo PPG in AI algoritme, kar lahko z natančnostjo spremlja srčni utrip uporabnikov v realnem času. V načinu Sport lahko HUAWEI WATCH GT nastavite tako, da posameznike obvešča, da prilagodijo intenzivnost svoje vadbe na podlagi vnaprej nastavljenega intervala srčnega utripa. V načinu počitka pametna ura samodejno spremlja in beleži srčni utrip uporabnikov v mirovanju. Kakopak zna ura tudi analizirati kakovost vašega spanja, vam načrtuje urnik vadb in predvidi kdaj bo vašo telo pripravljeno za vnovičen trening.

Huawei watch GT dobite že neverjetnih za 133 evrov, kar je za tovrstno količino tehnologije na zapestju – zares zanimiv in nadvse upravičen znesek!

Namig! Uro kupite preko zgornje povezave na amazon.de – saj je v popvrečju do 50 evrov cenejša kot pri slovenskih trgovcih.

Galerija slik: Huawei Watch GT

Dodatne Informacije

Več informacij:
huawei.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.