fbpx

Huawei z novimi izjemnimi pametnimi telefoni

Mate 50 Pro, nova 10 Pro in nova 10

Foto: Huawei
Zadnjič posodobljeno: :

Če iščete vrhunske naprave z naprednimi strojnimi in programskimi funkcijami, je vaše iskanje končano. Huawei je namreč predstavil vrsto izjemnih pametnih naprav.

Na dogodku v Beogradu v Srbiji, je Huawei uradno predstavil izbor novih izdelkov, s katerimi utrjuje vodilno vlogo na trgu mobilnih naprav. Prvi pametni telefon na svetu s prilagodljivo 10-stopenjsko zaslonko Huawei Mate 50 Pro, elegantna telefona Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro s 60 MP tipalom sprednje kamere in naprednimi načini hitrega polnjenja SuperCharge, pametno uro Huawei Watch GT 3 SE, vodilni fitnes in zdravstveni zaveznik s sodobnim dizajnom in naprednimi funkcijami, ter brezžične slušalke Huawei FreeBuds SE s kristalno čistim zvokom in ergonomsko obliko, ki so idealne za dolgotrajno uporabo. Velikih izboljšav pa je bila deležna tudi trgovina z aplikacijami AppGallery.

Foto: Huawei

Huawei Mate 50 Pro – kralj fotografije

Povsem novi pametni telefon Huawei Mate 50 Pro predstavlja vrhunec inovacij v seriji Mate in je hkrati najzmogljivejši pametni telefon v zgodovini podjetja Huawei. Opremljen je z napredno tehnologijo za mobilno fotografijo, je izjemno zmogljiv in ima elegantno, a izjemno trpežno zasnovo. Predstavljena je bila tudi posebna oranžna različica modela Mate 50 Pro, ki je opremljena z na padce odpornim steklom Kunlun, s čimer Huawei ponovno dokazuje svojo revolucionarnost na področju vzdržljivosti pametnih telefonov. Ta model ima tudi način varčevanja z energijo baterije SuperEnergy Boosting, ki ga doslej na trgu še ni bilo.

Foto: Huawei

Huawei nova 10 in nova 10 Pro

Povsem nova Huawei nova 10 in nova 10 Pro združujeta neverjetno elegantni dizajn inovativnega in kakovostno izdelanega ohišja z legendarnim obročem Star Orbit Ring. Ob tem je pametni telefon nova 10 Pro debel vsega 7,88 mm, medtem ko je ohišje telefona Huawei nova 10 s 6,88 mm celo za milimeter tanjše.

Deseto generacijo serije nova poleg videza odlikujejo inovacije sprednje kamere, da bi pametna telefona Huawei nova 10 in nova 10 Pro spremenila tradicionalni pristop k mobilni fotografiji. Oba se namreč ponašata z impresivno ultra širokokotno sprednjo kamero s kar 60-milijonskim slikovnim tipalom, ki lahko zajema posnetke v razločljivosti 4K. Pametni telefon nova 10 Pro ima poleg te še 8-milijonsko portretno kamero za kristalno čiste posnetke od blizu, ki kot prva v industriji podpira 2-kratno optično in do 5-kratno digitalno povečavo. Je tudi prva sprednja kamera s takojšnim samodejnim ostrenjem s štirifaznim zaznavanjem (Quad Phased Detection), pri katerem vsaka slikovna pika prispeva tako k zajemu fotografije kot k ostrenju.

Foto: Huawei

Pri tem seveda niso zanemarjene ostale zmogljivosti. Med temi izstopa 50-milijonska zadnja kamera z napredno obdelavo slike, hitro osveževanje zaslona in načini hitrega polnjenja. Tipalo zadnje kamere je opremljeno s Huaweievim barvnim filtrom RYYB, omogoča takojšno samodejno ostrenje QPD ter ima vključeno tehnologijo zaklepa brez zakasnitve (ZLS), ki se posebej dobro obnese med fotografiranjem v pogojih šibke svetlobe. Da bi omogočil brezskrbno uporabo, Huawei še naprej vodi v inovacijah hitrega polnjenja. Pametni telefon Huawei nova 10 Pro podpira 100-vatno hitro polnjenje SuperCharge z novim Turbo načinom, ki presega dosedanje omejitve. Dovolj je namreč le 10 minut in baterija bo napolnjena do 60 odstotkov, medtem ko 20 minut zadošča za polno napolnjenost.

Foto: Huawei

Razpoložljivost

Telefoni Mate 50 Pro, Huawei nova 10 ter Huawei nova 10 Pro bodo v Sloveniji na voljo od sredine oktobra. Cena telefona Mate 50 Pro bo znašala 1299 €, cena telefona Huawei nova 10 529 € in cena telefona Huawei nova 10 Pro 749 €. Slušalke Huawei FreeBuds SE pa so na slovenskem trgu že na voljo po maloprodajni ceni 59 €.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!