Hude potovalne torbe za fotoaparate

Če fotoaparati že od nekdaj navdušujejo z glamuroznim dizajnom, pa tega ne moremo reči za torbe, namenjene njihovemu prenašanju. Stanje pa vendarle ni tako črno, kot je morda videti na prvi pogled.

Številne potovalne torbe za fotoaparate v zadnjem času prepričujejo z odlično funkcionalnostjo in prijetnim videzom. Katerih 8 se je znašlo na našem seznamu najbolj hudih?

Domke Small Shoulder and Belt Bag

Domke Small Shoulder and Belt Bag.
Domke Small Shoulder and Belt Bag.

Ko se odpravite na fotografski izlet, pogosto potrebujete le kamero in nekaj dodatnih leč. Na ta način se je mogoče bolje osredotočiti na umetniško ustvarjanje. Pri tem vam bo pomagala ta minimalistična torba.

tiffen.com

Vanguard Alta Risa 43

Vanguard Alta Risa 43.
Vanguard Alta Risa 43.

Prav tako se zavedamo, da marsikdaj potrebujete nekoliko več dodatne opreme. Torba Vangurad Alta Risa 43 se bo izkazala ob celodnevnih dogodivščinah, saj ponuja veliko prostora za shranjevanje.

vanguardworld.us

Case Logic KBD Kontrast

Case Logic KBD Kontrast.
Case Logic KBD Kontrast.

V notranjosti torbe najdemo posebno mrežo, ki je namenjena zaščiti kamere ob morebitnem trku. Njenim uporabnikom torej ne bo treba ves čas skrbeti za varnost naprave.

caselogic.com

Lowepro m-Trekker BP 150

Lowepro m-Trekker BP 150.
Lowepro m-Trekker BP 150.

Ob pohajkovanju po ulicah zagotovo ne želite, da bi vas ljudje zamenjali za cestno oviro. S tanko torbo podjetja Lowepro, ki se odlično prilega vašemu hrbtu, do tega gotovo ne bo prišlo.

lowepro.com

The Kenora Backpack

The Kenora Backpack.
The Kenora Backpack.

Nahrbtnik Kenora se lahko pohvali z odlično organizacijsko strukturo in visoko odpornostjo. Izdelan je iz platna in usnja, po zaslugi katerih ga bo mogoče uporabljati zelo dolgo.

portagesupply.com

Pelican 1510 Case

Pelican 1510 Case.
Pelican 1510 Case.

Verjetno ste ob pogledu na fotografijo že ugotovili, da model Pelican 1510 v bistvu ni torba, ampak kovček. S svojo kompaktnostjo je nekakšen oklep za kamero, zato bo svoje delo opravil tudi v ekstremnih razmerah.

pelican.com

Chrome Niko Backpack

Chrome Niko Backpack.
Chrome Niko Backpack.

Nahrbtnik Niko je mnogim fotografom dobro poznan, saj se na trgu nahaja že vrsto let. Njegovo posodobljeno različico je Chrome Industries oblikoval v sodelovanju z ljudmi, ki takšne torbe dejansko uporabljajo.

chromeindustries.com

Peak Design Everyday Backpack

Peak Design Everyday Backpack.
Peak Design Everyday Backpack.

Če vam črna barva ni najbolj pogodu, je morda čas, da preizkusite torbo, s katero boste izstopali v množici. Ob prefinjeni sivi barvi ne smemo pozabiti niti na praktično organizacijo z majhnimi stranskimi žepi.

peakdesign.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!