Hyundai Tucson Adventuremobile – klic avanture

Konceptni športni terenec Hyundai Tucson Adventuremobile
Zadnjič posodobljeno: :

Hyundai Tucson Adventuremobile je predelana različica športnega terenca Hyundai Tucson, kar je vidno že na kilometre daleč. Zanj je odgovoren SoCal oziroma John Pangilinan, ki je držal skalpel in mu med drugim prišil strešni avtošotor. Ultimativen avto za avanture, ki je čez teden lahko povsem običajen suv, tako ne omogoča samo, da si podredite vsak teren, ampak tudi prenočitev, kjerkoli vam srce poželi.

Hyundai Tucson Adventuremobile je avto za pobeg. Avto za pobeg od betonske džungle, od vrveža mesta, kjer hupanje zamenja ptičje petje ali oglušujoča tišina. Na strehi športnega terenca vojaško zelene barve najdemo avtošotor (Tamarack Constellation Gen2), ki prespi dva, pohvali pa se lahko tudi s solarnimi paneli (Goal Zero Nomad 20) in baterijo (Yeti 400), ki zagotavlja, da mobilne naprave ostanejo pri življenju in da ne presekamo popkovine s sodobnim načinom življenja.

PREBERITE ŠE: Novi Hyundai Tuscon – novi športni terenec s starim imenom (2015)

Diha skozi izpušni sistem Magnaflow, obul pa se je v pnevmatike Toyo Open Country A/T II, zato mu noben teren ne predstavlja težav. Edina težava je, ker bomo verjetno obtičali s konceptom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hyundainews.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Renault Megane eVision