fbpx

I Wanna Dance With Somebody: biografski film o glasbeni divi Whitney Houston

Foto: imdb

Whitney Elizabeth Houston je bila ameriška pevka in igralka. Z vzdevkom "The Voice" je ena najbolje prodajanih glasbenih izvajalk vseh časov, saj je prodala več kot 200 milijonov plošč po vsem svetu.

Težko je našteti vse uspešnice ene največjih pop div vseh časov. Dokaz za to je Guinnessov rekord za najbolj nagrajeno umetnico z več kot 400 nagradami, vključno s 6 grammyji.

Zdaj prihaja nov film o njenem življenju in karieri – I Wanna Dance With Somebody: The Movie About Whitney Houston, za katerega je pravkar izšel prvi napovednik.

Whitney je kot deklica začela peti v otroškem gospel zboru. Njena mama je bila pevka, zato je začela nastopati z njo. Bila je ena prvih temnopoltih žensk, ki se je pojavila na naslovnici Seventeen. Houstonova je pri 19 letih podpisala pogodbo, njena prva dva studijska albuma, Whitney Houston (1985) in Whitney (1987) sta dosegla prvo mesto na lestvici Billboard in sta med najbolje prodajanimi albumi vseh časov.

Potem, ko je v filmu Telesni stražar nastopila ob Kevinu Costnerju, je svet dobil novo zvezdo.

Biografija: I Wanna Dance With Somebody

Prihajajoča biografija je veliko več kot preprosta biografija, saj skozi veselje in čustva slavi življenje in glasbo enega največjih glasbenic vseh časov. Veselo, čustveno, srce parajoče praznovanje življenja in glasbe pevke.

Napovednik prikazuje začetke njenega sodelovanja z glasbenim producentom Clivom Davisom in najbolj nepozabne trenutke iz življenja in kariere nepokorjene glasbene dive. Vidimo lahko tudi njeno spektakularno izvedbo ameriške himne na Super Bowlu XXV leta 1991 pred več kot 70.000 gledalci. Dokler film ne izide, pa si oglejte kratek posnetek iz filma.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!