Igralske zasedbe prej in potem: tako hitro gre čas

Se spomnite filmov in serij iz osemdesetih in devetdesetih, ki so nas dobesedno prilepile na televizijski zaslon? Mladi, privlačni igralci in njihova karizma so nas vedno znova očarali, slovo z malih zaslonov pa smo pospremili z nekoliko nezadovoljstva. Zato smo še toliko bolj veseli, ko se priljubljeni akterji po vseh teh letih združijo. Tukaj so igralske zasedbe prej in potem, ki nas bodo opomnile, kako hitro gre čas.

Ko se zasedba priljubljenega filma ali serije po letih ponovno združi, se čas za trenutek ustavi, oboževalcem pa se orosi oko. Pred kratkim se je tako na večerji srečala ‘stara klapa’ iz filma Gospodar prstanov in po 15 letih, ki so minila od izida prvega filma, posneli nekaj selfijev, ki so zlomili Instagram, leta 2014 pa so fotografije ponovne združitve zasedbe filma Zlobna dekleta obnorele internet.

PREBERITE ŠE: Znani igralci na avdicijah za vloge, ki jih niso dobili

Ne glede na to, ali ta monumentalna srečanja pri vas povzročijo srčno aritmijo, nostalgijo ali pa boste imeli občutek, da so leta minila, kot bi trenil, boste uživali ob pogledu na zvezdnike priljubljenih filmov in serij, ki se bolj ali manj uspešno starajo.

Galerija – igralska zasedba prej in potem

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!