fbpx

IKEA katalog, kot APP z navidezno resničnostjo

Vas zanima kje dobiti IKEA katalog? Potem ste popolnma za časom. Obstaja namreč brezplačna aplikacija IKEA app za pametne telefone in tablice, ki v vaš prostor izriše izdelke iz kataloga. Kako? Nadvse preprosto!

Včasih je bil IKEA tiskani katalog “nujno” zlo vsakega sodobno opremljenaga doma. Ležal je po domovanju, posojali smo ga prijateljem, mamam, dedkom. In ko je prišel dan odhoda v IKEA nakupovalni center, smo si v njem označevali tiste reči, ki jih je nujno potrebno kupit. IKEA se je odločila, da temu naredi konec, sicer ne čisto zares, tiskani katalog še vedno ostaja. Izdelala pa je izjemno prikupno aplikacijo, ki vam omogoča vstopnico v navidezno realnost. Namreč določen set izdelkov lahko preslikate v 3d tehniki na poprej posneto fotografijo prostora.

Sicer to ni prvi poizkus IKEA na tem pordročju. Nova aplikacija IKEA katalog 3D je dosegljiva na Android napravah in iOS.

Dodatne Informacije

– Aplikacija v Google Play

– Itunes  IKEA app 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!