fbpx
Ikea x Lego: Bygglek

Ikea x Lego: Bygglek je modularna škatla za shranjevanje igrač

Ikea, ki jo nekateri imenujejo tudi “Lego pohištvene industrije”, si je, vsaj glede na zadnje sodelovanje, vzela ta naidmek k srcu. Švedski pohitšveni gigant je namreč končno združil moči s svojim legendarnim danskim “dvojnikom” LEGO v zelo zanimivi kolekciji, ki sliši na ime Bygglek.

Ikea in Lego sta predstavila ustvarjalno rešitev za shranjevanje za katerikoli kotiček doma. Bygglek je namreč edinstvena škatla, ki ima na svoji zunanjosti vstavljene konektorje in pa zatiče Lego, ki lastnikom omogočajo neprimerljivo ustvarjalno izkušnjo in razširitev svoje zbirke z naborom vključenih kock. Teoretično je škatla Bygglek modularni sistem, ki ga lahko prilagodite svojim osebnim željam in slogu, hkrati pa še vedno ostaja popolnoma funkcionalen glede organizacije in čistoče.

Obiščite spletno stran Lego, kjer boste o tej edinstveni zbirki, v kateri je dva seta škatel različnih velikosti in pa 201-delni set kock Lego, izvedeli še več. Kolekcija Bygglek bo sicer na voljo od oktobra.

Dodatne Informacije

ikea.com
lego.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!