LG Puricare želi rešiti največjo težavo pri maskah – našo zmožnost normalnega dihanja

LG je ustvaril svojo tehnološko napredno, lahko nosljivo in za ponovno uporabo primerno zaščitno masko, ki omogoča normalno dihanje.

Maska LG Puricare želi ponuditi novo raven nosljive zaščite, hkrati pa odpravlja neskladno kakovost domačih mask ter mask za enkratno uporabo, ki so drage in škodljive za okolje. Na obeh straneh maske sta tako nameščena dva visokozmogljiva filtra, ki omogočata dotok svežega, čistega zraka v notranjost maske in nazaj ven. Njihov patentiran dihalni senzor zazna cikličnost in volumen uporabnikovega dihanja ter ustrezno prilagodi ventilatorje, da olajšajo dihanje.

LG Puricare

Povsem bela maska je ergonomsko oblikovana (po obsežni analizi obraza), se tesno prilega, da zmanjša uhajanje zraka okoli nosu in brade, poleg tega pa jo lahko nosimo ure in ure. Čeprav je maska videti precej velika, je razmeroma lahka, poleg tega pa vsebuje še lahkotno baterijo z 820 mAh, ki ponuja od 2 do 8 ur uporabe, odvisno od tega, ali imamo masko v načinu polne porabe ali pa v načinu nizke porabe. Maski bo priložena škatlica za zagotavljanje higiene med uporabo, opremljena z UV-svetlobo, ki ubija škodljive mikrobe. Pomagala bo tudi pri polnjenju maske in pa pošiljala obvestila aplikaciji, ki bo uporabnika opozorila, da je treba filter zamenjati. Ti, kot tudi drugi sestavni deli, bodo namreč zamenljivi, prav tako pa jih bo mogoče reciklirati.

LG Puricare

Zaščitna maska LG Puricare bo predstavljena na virtualni razstavi na sejmu IFA 2020, ki bo letos preoblikovan v luči pandemije.

Dodatne Informacije

lgnewsroom.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše masažne pištole 2021: razvajajte svoje mišice