fbpx

Imperio Mexicano

Celje ponuja zanimivo kombinacijo kina in hrane, saj bomo film pogledali v nakupovalnem središču, če pa ne bo dovolj napet, se bomo sprehodili do sosednjega citycentra, kjer nam bodo "podkurili" v barvitem mehiškem imperiju z barvito hrano. vendar hrana ne le da izgleda lepo, tudi zelo okusna je, še posebej, če ...

Osnovne Informacije
Naslov
Imperio Mexicano
Mariborska 100
Celje
Povezava
Urnik
od ponedeljka do petka od 9. do 21. ure, sobote od 8. do 21. ure, nedelje od 9. do 15. ure
Kontakt
059 010 425

Celje ponuja zanimivo kombinacijo kina in hrane, saj bomo film pogledali v nakupovalnem središču, če pa ne bo dovolj napet, se bomo sprehodili do sosednjega Citycentra, kjer nam bodo “podkurili” v barvitem mehiškem imperiju z barvito hrano. Vendar hrana ne le da izgleda lepo, tudi zelo okusna je, še posebej, če izbiramo malce bolj avanturistično. Tako si za začetek privoščimo bikov carpaccio ali katero od drugih okusnih predjedi. Če se že podamo v mehiško kulinarično avanturo, ne moremo mimo ocvrtih jalapeno paprik, ki nam bodo polnjene s cheddar sirom prav gotovo dobro “podkurile”. Za klasike imajo v Imperio Mexicano pripravljen tortiljin čips s štirimi omakami ali dobri stari chili con carne. Seveda smo šele pri predjedeh; za glavno jed si bomo izbrali katero od neštetih variacij tacosov, burritov, chimichang ali enchillad, za tiste, ki radi vsaj malo sodelujemo pri pripravi hrane, bodo dobrodošle okusne fajitas, kjer si bomo tortilje z nadevom napolnili kar sami. Poleg jedi na osnovi tortilij si privoščimo še izbor zrezkov in zelenjavnih jedi. Izbor solat in sladic je prav tako obilen, za zaključek pa bo prijal tudi okusen koktajl ali hladno mehiško pivo.

Naslednje
Ruj

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.