fbpx

Internautica 2017 – ena na ena z navtičnimi novostmi

Internautica 2017

Ljubitelji navtike, pozor! Bliža se Internautica, bliža se največji jadranski navtični sejem, ki že dvaindvajset let ponuja zanimiv pogled v svet navtičnih novosti pred začetkom nove sezone. Internautica 2017 bo v portoroški marini potekala od 4. do 7. maja 2017. Vstopnice so že v prodaji.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Marina Portorož, Marina v Luciji, Piran
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
12 €

Marina Portorož bo med 4. in 7. majem 2017 gostila mednarodno razstavo navtike Internautica 2017. Internautica je največji in najpomembnejši jadranski navtični sejem in dolgoletno stičišče jadranske navtične industrije in turizma, ki se ponaša s platinastim statusom članstva v mednarodni zvezi najpomembnejših svetovnih organizatorjev navtičnih sejmov IFBSO.

PREBERITE ŠE: Potopite se do pravega Titanika in podoživite filmsko klasiko

Internautica bo znova gostila državno prvenstvo v SUP-anju.
Internautica bo znova gostila državno prvenstvo v SUP-anju.

Internautica 2017 bo ponudila pregled aktualne navtične ponudbe v regiji, atraktivne predstavitve novih navtičnih dosežkov v regiji, obiskovalci pa boste dobili priložnost za preizkus plovila. Na pokritih razstavnih prostorih bodo na ogled navtična oprema, raznovrstni pripomočki, športna oblačila in obutev, na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih pa novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic in napihljivih čolnov. Internautika bo znova premierno predstavila številne modele novih jaht, jadrnic in športnih čolnov, tudi energetsko-učinkovito zasnovana plovila, okolju prijazno, trajnostno in gradbeno učinkovito tehnologijo ter inovativne pogonske in hibridne sistem, ki zmanjšujejo porabo goriva in izpustov v okolje. Razstavljali bodo Elan, Abgsolute, Beneteau, Cranchi, Bavaria, Grand Soleil, Dremaliner, Ferretti, Greenline, Lagoon, Princess, Solaris in Sea Ray ter kopica drugih zvenečih imen. Vzporedno s sejmom bodo potekali tudi SUP državno prvenstvo, regate starodobnih plovil in predstavitve starodobnih vozil, pa predstavitve varnostnih postopkov v primeru reševanja plovil, predstavljene pa bodo tudi novosti s področja pomorske zakonodaje in izobraževanja. Posebno pozornost bo znova dobil projekt Green Mobility. Obeta se nam predstavitev različnih plovil in vozil skozi prizmo električne mobilnosti, nadaljuje pa se tudi izbor Jadransko plovila leta. Vstopnice so že v prodaji.

Galerija – Internautica 2017:

Dodatne Informacije

Več informacij:
internautica.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!