fbpx

Coverse All Star – allstarke za motoriste

Converse x Neighborhood

Verjetno ga ni med nami, ki v življenju kdaj ne bi imel v omari znamenitih Conversovih allstark. Nosijo jih vsi, od glasbenikov do športnikov in vseh vmes. Kljub temu pa ostaja skupina ljudi, ki si z njimi ni mogla pretirano pomagati – motoristi. Čevlji iz tankega platna pač niso najprimernejši za vožnjo z motociklom, ki ima nožno prestavljanje. Converse je v sodelovanju z znamko Neighborhood zdaj zapolnil tudi to vrzel.

Legendarne superge All Star so dobile že tisoč in eno preobleko. Zdaj pa je tu še tisoč druga. Converse in Neighborhood sta izdelala motociklistično različico znamenitih allstark.

Motociklistične allstarke.
Motociklistične allstarke.

Silhueta ostaja enako, prav tako raven gumijast podplat s črno črto, pa platneni zgornji del in gumijasta zaščita za prste. Dodatno so jih ojačali z usnjem okoli gležnjev, pete in luknjic.

PREBERITE ŠE: All Star superge kot efekt pedalo za kitaro

A kar je še pomembneje, dodali so jim edinstven pašček iz gume in usnja, ki ščiti čevelj in nogo pri prestavljanju. Na voljo so za 105 evrov.

Galerija – Converse x Neighborhood:

Dodatne Informacije

Več informacij:
store.nike.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.