Iščete navdih za osvežitev poletne garderobe?

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije lahko najdete številne modne kose svetovno priznanih blagovnih znamk in nepogrešljive dodatke za vse priložnosti, s katerimi boste svojemu stylingu dodali piko na i.

Od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro in v soboto med 8. in 21. uro lahko v številnih prodajalnah Europarka Maribor poiščete navdih za osvežitev poletne garderobe. Pričakuje vas bogata in pisana ponudba oblačil ter nepogrešljivih dodatkov za poslovne priložnosti, prosti čas in športne aktivnosti.

Pričakajte poletje v stilu!

Lahkotne kombinacije, primerne tako za vsakdanje obveznosti kot tudi za prostočasne dejavnosti, so prava izbira za prihajajoče poletne mesece. Od vedno modne bele barve, ki bo prevladovala tudi letos poleti, prek toplih barvnih kombinacij, vse do oblačil v safari stilu – prav vsak lahko najde kaj po svojem okusu in željah. Tudi če prisegate na bolj udobna in športna oblačila, lahko v Europarkovih prodajalnah izbirate med široko paleto modnih kosov, ki bodo dodatno popestrili vašo garderobno omaro. Prav gotovo vas bodo navdušili tudi modni dodatki za na plažo, nove kopalke in domiselne kombinacije za jadranje v izložbah, ki kar vabijo, da se prepustite čarom poletja. Poletne smernice so jasne: bodite igrivi, drzni in spontani.

Modno nikoli ne gre iz »mode«

Z darilnimi boni Desetak, ki so na voljo v informacijski pisarni in na desetak.si, pa lahko nakupovalno izkušnjo popestrite tudi svojim najdražjim in tako tudi njih povabite v lahkotni svet poletnih nakupov.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
europark.si

Vsebino omogoča Europark.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!