fbpx

Push up

Nova modna novost na slovenskih tleh Salsa Jeans je blagovna znamka ženskega in moškega jeansa ter drugih trendi oblačil. V tokratni kolekciji so se posvetili kavbojski temi, širokim tunikam in črtam. Krila, kratke hlače, jakne in dolge hlače iz jeansa so letošnje poletje obvezno spranega ali pobeljenega ...

Nova modna novost na slovenskih tleh Salsa Jeans je blagovna znamka ženskega in moškega jeansa ter drugih trendi oblačil. V tokratni kolekciji so se posvetili kavbojski temi, širokim tunikam in črtam. Krila, kratke hlače, jakne in dolge hlače iz jeansa so letošnje poletje obvezno spranega ali pobeljenega videza z občasnimi raztrganinami. Posebnost ženskih kavbojk je tudi push up učinek, ki postavo naredi ženstveno in zapeljivo.

Precedente
Ugani!

Con te dal 2004

Dall'anno 2004 ricerchiamo le tendenze urbane e informiamo quotidianamente la nostra comunità di follower sulle ultime novità in fatto di stile di vita, viaggi, stile e prodotti che ispirano con passione. Dal 2023, offriamo contenuti nelle principali lingue globali.