fbpx

IVAN SKRT – klavirski recital

Pianist Ivan Skrt (1981) je diplomant slovitega  moskovskega Konservatorija P. I. Čajkovskega.Svoje umetniške dogodke oblikuje s premišljeno notranjo in zunanjo podobo, ki tako zaživijo kot pravo življenje v malem. Lansko poletje je izvedel recital Sonat Chopina, Liszta in Skrjabina v ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
, Festivalna dvorana Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 10 do 12 evrov.

Pianist Ivan Skrt (1981) je diplomant slovitega  moskovskega Konservatorija P. I. Čajkovskega.
Svoje umetniške dogodke oblikuje s premišljeno notranjo in zunanjo podobo, ki tako zaživijo kot pravo življenje v malem. Lansko poletje je izvedel recital Sonat Chopina, Liszta in Skrjabina v sugestivnem ambientu na prostem – na gladini reke Soča izpod kamnitega mostu v Kanalu ob Soči in očaral kar 2500 poslušalcev.

Nova glasbena doživetja pripravlja na koncertni turneji po Sloveniji. S skladbami Ginastere,
Debussyja, Granadosa, Liszta, Ščedrina, Ravela in Skrjabina
bo tudi na prihajajočih koncertih Glasba “risala” Življenje: od kaotičnega rojstva, brezskrbnega otroštva ter zaljubljene mladosti, vse do prvih zastrašujočih skrivnostnih predstav o smrti, strahu pred izginotjem v temi, do osvobajajoče smrti misli in popolne predaje, transcendence in na koncu do samega bistva – zlitja v svetlobo in tišino.

Umetniški dogodki Ivana Skrta želijo biti priložnost za povezavo med ljudmi, ko v tišini uma spregovori
Glasba
, ki omogoča preskok v človeški zavesti in ima v svoji najmočnejši podobi prečiščevalno moč.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.