Domači kino Solo Theater
Utrip mesta · dom

Domači kino običajno povezujemo z razkošnimi vilami zvezdnikov. Pa ste vedeli, da imate tudi sami lahko doma kinodvorano, pa zato ne potrebujete milijonov na bančnem računu, ampak zgolj pametni telefon in kartonasto škatlo Solo Theater, ki zaslon vašega telefona spremeni v filmsko platno?

Goggle Box Solo Theater
33 €
Firebox

Bi imeli domači kino, pa nimate denarja za drago investicijo? Vas motita klepet v kinu in dejstvo, da se pred vas vedno usede visoka oseba? Potem imamo za vas odlično rešitev. Solo Theater, kartonasto škatlo, ki jo sestavite v nekaj minutah. Za mobilno kinodvorano ne potrebujete gradbenega dovoljenja, le pametni telefon, katerega zaslon služi kot filmsko platno.

PREBERITE ŠE: Smart Phone Projector: inteligentni projektor za pametne telefone

Domači kino Solo Theater je v celoti izdelan iz kartona, film pa gledate leže. Lahko izbirate tudi ”vrsto”, v kateri želite sedeli, saj je globina škatle prilagodljiva. Poleg tega je na voljo karton s silhueto gledalcev, da ne boste imeli občutka, da ste v kinu sami.

Domači kino Solo TheaterOdpri galerijo
Kozarez za vino, kjer pijemo iz dna. Upside Down Wine Glass: kozarec za vino, iz katerega pijete z dna brez_zadel-product-header On The Wall: pohištvo, na katero lahko obesite kolo Anti-pametni telefon jedilna miza Ikea: jedilna miza, ki ne dovoljuje uporabe telefona Pizzeria Pronto Pizzeria Pronto: pica kot iz krušne peči na štedilniku