Izjemno neprijetni trenutki, ki so jih med snemanjem doživeli igralci Igre prestolov

Izjemno neprijetni trenutki, skozi katere so morali iti igralci Igre prestolov

Ste si že ogledali čisto zadnjo epizodo Igre prestolov? Če je vaš odgovor da, si lahko preberete ta članek, da se še za nekaj sladkih trenutkov vrnete v ta fantastični svet. Če je vaš odgovor ne, pa vam obljubljamo, da v članku ne bomo izdali, kaj se zgodi v zadnji sezoni te priljubljene serije! To so Izjemno neprijetni trenutki, ki so jih med snemanjem doživeli igralci Igre prestolov.

Kit Harington je policistu izdal, kaj se zgodi z njegovim likom.

Igralec Kit Harington, ki igra Jon Snowa, je policistu, ki ga je ustavil zaradi prehitre vožnje, izdal, kaj se zgodi z njegovim likom – domnevno mu je policist dal na izbiro, da mu napiše kazen ali pa mu Kit pove, kaj se zgodi z Jon Snowom v naslednji sezoni. Verjamete, da obstajajo takšni policisti?

Kit je policistu izdal, kaj se zgodi z njegovim karakterjem.
Kit je policistu izdal, kaj se zgodi z njegovim karakterjem.

Sophie Turner si ni smela prepogosto umivati las.

Sophie Turner, igralko lika Sanse Stark, so ustvarjalci serije prosili, naj si ne umiva las pogosto, saj so tako upali, da bodo dosegli učinek ravno prav neurejene pričeske. Ustvarjalcem serije je ta učinek bil pomemben predvsem v peti sezoni, ko Sansa pobegne iz Kraljevega pristanka.

V intervjuju je povedala, da ji to ni bilo ravno po godu, a je morala pretpeti, dokler ni dobila lasulje.

Gwendoline Christie se je zares soočila z medvedom.

Gwendoline Christie, ki v seriji upodablja Brienne of Tarth je morala eno od scen odigrati s pravim medvedom. Po njenih besedah je medved izjemno izkušen igralec in se je na zaslonih pojavil že pred serijo Igra prestolov.

Ta prizor so snemali s pravim medvedom.
Ta prizor so snemali s pravim medvedom.

Sophie Turner je posvojila psičko, ki je igrala Lady.

To zagotovo ni neprijetni trenutek, je pa brez dileme omembe vreden. Sophie Turner je posvojila psičko, ki je igrala njeno krvovolkuljo Lady! 🙂

Lena Headey se je spoprijela s sovraštvom publike.

Leno Headey, ki uprizarja kraljico Cersei, so nekateri oboževalci serije začeli gledati postrani, saj so težko ločili njo kot igralko od njene vloge. Ena od medicinskih sester ji je menda, medtem ko je Lena dojila svojega drugega sina, rekla “Sram te bodi!” (ang. shame on you).

Lena je takšno vedenje vzela kot pohvalo.
Lena je takšno vedenje vzela kot pohvalo.

Grad Črnina je bilo precej neurejeno prizorišče za snemanje.

Ko so snemali prizore v gradu Črnina, so želeli ustvarjalci ustvariti čim bolj pristne pogoje. Iz tramov je tako menda v resnici viselo suho meso, po dvorišču pa so se sprehajali prašički.

Emilii Clarke je med obredom s konjskim srcem postalo slabo.

Igralka, ki igra Daenerys Targaryen je priznala, da je bilo snemanje scene, v katerem mora kot nosečnica pojesti konjsko srce, precej mučno. Pojesti je morala kar 28 »konjskih src«, narejenih sicer iz marmelade, vendar ji je kljub prijetenmu okusu postalo slabo. In ta prizor je tisti, ki ga bomo vsi večno pomnili!

Čeprav je šlo za srce iz marmelade, je igralki postalo precej slabo.
Čeprav je šlo za srce iz marmelade, je igralki postalo precej slabo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nostalgični in posebni: 10 najlepših ljubezenskih filmov iz 90. let prejšnjega stoletja