Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni

Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni

Če se naučiš spoštovati sebe, te bodo tudi drugi spoštovali.

Ženske se nemalokrat razočarajo zaradi izkušenj, ki jih imajo s potencialnimi partnerji. Četudi se trudijo in borijo, da bi tudi one okusile čari partnerskega odnosa, se jim zdi, da moški z njimi ne ravnajo tako, kot one mislijo, da si zaslužijo.

In pri tem pozabljajo, da uspešno razmerje včasih nima zveze s partnerji, temveč lastnimi dejanji, ki vplivajo na razvoj situacije. Vsaka ženska bi morala najprej prepoznati lastno vlogo v partnerskem odnosu!

Nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni:

Ne smili se sama sebi. Nihče nima rad družbe osebe, ki se obremenjuje in se sama sebi smili. Ljudi privlačijo osebe, ki imajo samozavest, življenje in veselje. Družba osebe, ki je negativna, je utesnjujoča. Spremeni to slabo navado in boš sčasomA videla, da te bodo ljudje drugače dojemali.
Ne jokaj zaradi moškega. Veliko lažje je misliti, kot dejansko udejanjiti določena stališča. Vendar! Nihče ni vreden tvojih solz. Obstajajo ljudje, ki niso s teboj ravnali dobro, zato niso vredni tvoje pozornosti. Z jokom in razmišljanjem jim zgolj daješ na pomenu, zaradu česar se počutiš še slabše.
Če izboljšaš svojo samozavest, boš kmalu lahko zgradila odnos z nekom, ki te bo spoštoval. Sicer boš vedno spoznavala isti profil moških, ki bodo imeli le drugačno ime. Si tega res želiš?

Ne razmišljal o končnem izhodu.
Ne razmišljal o končnem izhodu.

Bodi skrivnostna. V razmerju moraš biti skrivnostna. Na začetku razmerja ne smeš odkriti vsega. Če misliš že po tednu dni, da je on pravi zate, mu tega ne povej. Upočasni stvar, ker teden dni ni dovolj, da bi vedela, ali je on partner za celo življenje.
Na začetku vloži le 30 % truda. Morda se zdi ta metoda ostra, vendar je vredno poskusiti. Na začetku je najbolje, da si zmerna, ker mu lahko kasneje ponudiš veliko več, kot je pričakoval.
Pokaži mu, da imaš svoje življenje. Ne bodi pes, ki se odzove na vsak ukaz lastnika. Če te povabi na zmenek, se kdaj zlaži, da nimaš čas in mu tako pokaži, da imaš svoje življenje in si zasedena ženska. Naj načrtuje stvari vnaprej, če želi imeti tvoj čas.
Ne bodi nadležna s sporočili in klici. Na začetku razmerja bosta verjetno veliko govorila in si pisala, s čimer ni nič narobe, vendar se brzdaj. Prehitevanje te lahko stane razmerja. Imej v mislih prejšnje pravilo: imaš svoje življenje, si zasedena in ne čakaš le na to, da ti bo pisal.

Pokaži mu, da imaš svoje življenje.
Pokaži mu, da imaš svoje življenje.

Fizični kontakt je tvoja odločitev. Ti si tista, ki odloča o svojem telesu in spoštuje sebe. Ne smeš podleči njegovem vplivu! Če držiš do sebe in nisi pripravljena na fizični kontakt. To mora biti tvoja odločitev. Vsi ljudje imajo radi izzive!
Ne razmišljal o končnem izhodu. Nekatere ženske se že na začetku razmerja obremenjujejo s tem, ali so dovolj lepe, zavbavne, privlačne … jim je sploh všeč moški, s katerim hodijo na zmenke.
Včasih nekatere stvari enostavno niso usojene. Naj bodo zmenki tvoj vir zabave – če se obrestujejo, odlično, če ne, pojdite naprej. Če vama ni usojeno, ni konec sveta, niti znak, da s teboj nekaj ni v redu.
Moraš le pokazati pravi osebi, da si vredna njegovega spoštovanja.
Če ne spoštuješ sebe, te bodo težko spoštovali drugi. Predmet tvojih skrbi ne bi smelo biti vprašanje, ali si te moški želi ali ne, temveč, ali si ti želiš njega.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
40 preprostih, sladkih in popolnoma romantičnih načinov, da ji poveš, da si noro zaljubljen vanjo