ホリデーシーズンに向けて、冬の寒さが増してくると、多くの人は暖かい家の避難場所にいるのが最高に快適になります。そこでは、ホットチョコレート、ココア、または温かくておいしいスープで体を温めることができます。私たちはあなたのために、生姜入りにんじんスープのレシピを用意しました。非常に簡単な方法で準備できる非常に健康的な食事です。
オビ 寒波 se nam najbolj priležejo tople jedi in ena najbolj kalsičnih in popularnih je gotovo zelenjavna juha。そのほか slastnega okusa しかし、それはあります korenčkova juha z ingverjem tudi obilico koristi za 健康: korenje bo okrepilo vaš 免疫系 in izboljšalo vaš vid, ingver pa bo poskrbel za vaša prebavila と krvni obtok.
Priprava juhe je povsem 単純 in zahteva le malo sestavin.
Korenčkova juha z ingverjem
食材
- 原材料:
- バター 大さじ3
- オリーブオイル 大さじ2
- 2 skodelici sesekljane čebule
- 7 srednje velikih korenčkov
- 2 skodelici piščančje jušne osnove
- 水2カップ
- すりおろし生姜 小さじ1
- 1 pomarančna lupinica
- sol, po želji
- poper, po želji
- drobnjak, peteršilj, koromač… za okras
手順
- V loncu na zmernem ognju stopite maslo in med občasnim mešanjem dodajajte čebulo in korenje. Kuhajte, dokler se čebula ne zmehča (5-8 minut) in med mešanjem dodajte ščepec soli.
- Dodajte jušno osnovo, vodo in ingver. Počakajte, da mešanica zavre, nato posodo pokrijte in kuhajte, dokler se korenje ne zmehča (približno 20 minut).
- Juho pretlačite s paličnim mešalnikom. Po želji dodajte še ščepec soli in okrasite z drobnjakom, peteršiljem ali koromačem. Dober tek!
追加のヒント:
– Za vegetarijansko različico namesto piščančje uporabite zelenjavno jušno osnovo.
– Okus juhe lahko še izboljšate tako, da mešanici v 2. koraku dodate še 3 trakove pomarančne lupinice, ki jih nato po kuhanju iz juhe odstranite.