Japonski (na)val znamke Cuisse de Grenouille

Francoski oblikovalski studio Trust in design je poskrbel za edinstveno poletno preobleko raznovrstnih izdelkov, navdhinjeno z ikoničnimi japonskimi motivi valov. Dizajn združuje umetnost in modo in tako prinaša nežni vetrič tako urbanega kula, kot tudi ženstvene prefinjenosti.

Novi potiski, imenovani July Pattern, so grafična poenostavitev mojstrovin umetnika Hokusaija Waveja. V modro-belih tonih poosebljajo morsko igrivost in neizmerno svobodo poletnih dni. Z različnimi interpretacijami, od večkrat ponavljajočih se valov do minimalističnih linij, so postali grafični simbol najnovejše kolekcije pariške blagovne znamke Cuisse de Grenouille.

Modno valovanje, navdihnjeno z japonsko umetnostjo. Foto: Samuel Lehuédé + RR.
Modno valovanje, navdihnjeno z japonsko umetnostjo. Foto: Samuel Lehuédé + RR.

A kar prinaša največje veselje, je razgiban nabor izdelkov v novi preobleki, od 90s T-shirtov in skateboardov do očarljivih bluzic in dišečih svečk. Valovanju pa se ni izognila niti spletna stran. Ni kaj, neškodjivi cunami trendi modnih kosov z dotikom osupljive japonske umetnosti!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!