Kuhanje je igra s Foodie Dice

Zadnjič posodobljeno: :

Kaj pa bi danes kuhali? Znano vprašanje? Tudi sestrama Liz in Sarah Downey iz kalifornijske Santa Rose, ki sta izumili rešitev, da si nam nikoli več ne bo treba zastaviti tega vprašanja. In ta rešitev se imenuje Foodie Dice.

Osnovne Informacije
Znamka

Foodie Dice

Model

Cena

18€

Trgovina

Foodie Dice

Foddie Dice je zabavni pripomoček, ki premeša dnevno prehranjevalno rutino. Premeša jo dobesedno in tudi v prenesenem pomenu.

Gre za komplet devetih kock, ki so inspiracija za kreativne in polnovredne obroke. Z mešanjem si lahko uporabnik prikocka kar 186.000 različnih kombinacij obrokov. Kocke vsebujejo vse sestavine, ki jih potrebujemo za polnovreden sezonski obrok.

V kompletu se nahaja pet osnovnih kock, vsako vržemo enkrat – ena kocka nam pove način kuhanja, druga vrsto mesa, tretja vrsto ogljikovih hidratov, četrta je bonus kocka z bonus sestavino, peta pa je začimbna kocka.

In če nam izbrano ne diši? ”Vržemo kocke še enkrat, kombinacij je ogromno” pravita sestri Liz in Sarah Downey, ki sta na idejo prišli iz lastne potrebe in po tem, ko sta ugotovili, da je njun jedilnik praktično vsak drugi dan skorajda enak.

Foddie Dice kocke so zapakirane v ličen kozarec, saj sta sestri želeli, da ta pripomoček postane del vsakodnevne uporabe in da je postavljen na kuhinjskem pultu.

Izdelek se je sicer prvič predstavil javnosti oktobra v lanskem letu na Kickstarterju. Tedaj sta sestri skušali za zagon ideje zbrati 7.500 dolarjev, pred kratkim se je zbiranje sredstev zaključilo in izkupiček je bil – 156.027 dolarjev! Foddie Dice je od sedaj dostopen vsem, ki bi želeli v vsakodnevno kuhinjsko rutino vnesti malce drugačnosti in igre.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tako pripravljene kocke ledu bodo vsaki pijači dodale okus in “šik” videz