fbpx

JBL Spyro

Sicer niso zadnji trendovski krik, a so kljub temu še zmeraj atraktivni in aktualni. Namizni 2.1 zvočniki z enkratnim videzom izpod okrilja JBL-ovih mojstrov delujejo tako kot izgledajo − unikatno. Komplet s frekvenčnim razponom od 40 Hz do 20 kHz je sestavljen iz dveh satelitov (2 x 6 W moči) in ...

Sicer niso zadnji trendovski krik, a so kljub temu še zmeraj atraktivni in aktualni. Namizni 2.1 zvočniki z enkratnim videzom izpod okrilja JBL-ovih mojstrov delujejo tako kot izgledajo − unikatno. Komplet s frekvenčnim razponom od 40 Hz do 20 kHz je sestavljen iz dveh satelitov (2 x 6 W moči) in nizkotonca. Le z dotikom zvočnikom povečujemo oziroma zmanjšujemo glasnost ali jih popolnoma utišamo. Pestra barvna paleta bo pisana na kožo vsem, ki imamo radi nekaj več življenja tudi pri avdio napravah.

Cena: 99,99 evra, na voljo v trgovinah BigBang

Naslednje
Lumix DMC-G2

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.