Je Filip Flisar res ostal brez brkov? Samo Sveta Vladar ve!

Filip Flisar

Če bi Murat in Jose skladbo Spredizadi posnela 10 let kasneje, bi se eden od njunih stihov verjetno glasil takole ‘’... to je tko k kaj bi trkalnik brez svojih trkov, al' pa kaj bi bil Filip Flisar brez svojih brkov.'' A pred kratkim nas je najbolj priljubljeni slovenski ''brkač'' prestrašil s fotografijo na družbenem omrežju, na kateri je bil brez svojega zaščitnega znaka. Če bi bil 1. april, bi takoj vedeli da gre za potegavščino, a ker smo sredi oktobra, še vedno tavamo v temi. Gre za staro fotografijo ali je res, da je izgubil stavo z depilatorko? Samo Sveta Vladar (zaenkrat) ve!

V našem spominu prevladuje enačba Filip Flisar je enako brki. Svetovnega prvaka v smučarskem krosu in velikega zabavljača so privihani brki zadnja leta spremljali povsod, poleg maže za smuči je imel tako vedno s seboj tudi ”mažo” za brke. To bo očitno od sedaj puščal doma, saj je bojda zaradi stave ostal brez svojega zaščitnega znaka. Malce raziskovanja nas je namreč pripeljalo do ugotovitve, da je štajerski smučar prostega sloga pristal na drzne izzive Gladkega bančništva in pri tem stavil največ, kar je lahko – na svoje edinstvene brke.

Filip Flisar, kaj si storil s svojimi brki?
Filip Flisar, kaj si storil s svojimi brki?

Simpatičen športnik, ki adrenalin hrusta za zajtrk, je svoje brke postavil na kocko v kar treh nalogah. Te je moral uspešno rešiti v zelo kratkem času, sicer bi sledil neprijeten izid stave – odstranitev brkov. Vlogo njegovega izzivalca so prevzeli robotski brivnik, brivec brez srca in depilatorka z nemško natančnostjo. Kot boste videli, je Filip že uspešno prestal tako izziv z robotskim brivnikom– uspelo mu je odpreti brezplačni bančni račun prek spleta v manj kot 5 minutah – ter izziv z brivcem, v katerem si je Filip v manj kot eni minuti v mobilni banki Bank@Net nastavil varčevalni cilj.

PREBERITE ŠE: Svetovno prvenstvo bradačev in brkačev 2015: to so uradno najlepši brki in brade na svetu


Vladarske storitve Gladkega bančništva gredo Filipu več kot odlično od rok, tako kot smučarske proge, a finale ga še čaka in napetost ne popušča. Tu je namreč še zadnji izziv, izziv z depilatorko, ki komaj čaka, da se bo Filipu časovna tekma s storitvami Gladkega bančništva ponesrečila. A Filip se tako kot na snežni podlagi tudi tu ne bo tako zlahka predal in verjamemo, da mu tudi v zadnjem izzivu ne bo spodletelo in da je fotografija, ki jo je delil z nami, fotografija starega datuma. Toda zakaj je Flisko sploh ”zastavil” svoje brke, ki bi jih bilo treba prej zaščititi kot kranjsko klobaso, ne pa podvreči stavi? Zaradi zaupanja. Zaupanja v Storitve Gladkega bančništva. Te so namreč tako hitre in enostavne, da si je Brko upal zanje zastaviti svoj največji ponos. Tako kot najboljši smučar prostega sloga si tudi ti lahko odpreš osebni račun kar preko spleta v petih minutah in uporabljaš še druge storitve Gladkega bančništva kot so varčevalnik v mobilni banki Bank@Net (že z majhnimi zneski prišparaš za potovanje, izobraževanje ali katerokoli tvojo drugo željo), predplačniško Viso (za hitre in varne nakupe preko spleta – porabiš le toliko, kot imaš) in kredite za dogodivščine, ki ne morejo počakati na jutri. In ne, tebi ne bo treba zastaviti ničesar!

Dodatne Informacije

Več o storitvah Gladkega bančništva lahko izveš na spletni strani gladko.svetavladar.si in na Facebook strani Sveta Vladar, kjer lahko spremljaš tudi napete izzive s Filipom.

Več o Filipu Flisarju:
facebook.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše