fbpx

Je to najlepša pilotka na svetu?

Švedinja Maria Pettersson opravlja delo, o katerem sanja skoraj vsak moški. Hkrati pa je videti, kot da bi stopila naravnost iz moških sanj. Je to najlepša pilotka na svetu?

Plavolasa lepotica Maria Pettersson, ki so se ji uresničile sanje, da leti med oblaki, je prava zvezda Instagrama, kjer ji sledi več kot 400 tisoč ljudi. Moški jo naravnost obožujejo, njene fotografije z različnih koncev sveta pa vedno znova navdušujejo vse ljubitelje potovanj. Seveda je priljubljena tudi med svojimi moškimi kolegi. Vsak dan je dobiva komplimente, da je ‘najlepša na nebu’.

View this post on Instagram

This weekend is Worldwide InstaMeet16 #WWIM16💌 ‘A gathering of people who come together to connect over their shared passions and experiences’ – quote @instagram I started my Instagram account so I could share my work and travels with family and friends back home, as a pilot you're always on the go and it was difficult for me to keep everyone up to date with my travels! Through my years on Instagram I've been fortunate enough to connect with amazing people 😍 I otherwise never would have met and the list keeps growing ‘you get to know someone through pictures, when you meet, it's like you've know each other forever’ – a picture says more than a thousand words. Have you ever connected with someone through Instagram? Share your story, I'd love to read your 'Happily Ever After' stories ❤#instagramcommunity

A post shared by Maria Pettersson👩‍✈️🇸🇪🇬🇧 (@pilotmaria) on


https://www.instagram.com/p/BZMLVaUhaVA/?taken-by=pilotmaria


A to ni edina pilotka, ki je pritegnila svetovno in predvsem moško javnost. Indijka Anny Divya je najmlajša pilotka na svetu (diplomirala je pri 19 letih), ki je kadarkoli upravljala Boeing. Nekateri menijo, da je to najlepša pilotka na svetu.
Kaj pa menite vi?

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/pilotmaria

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!