fbpx

Jesensko-zimski parfumi 2016/2017: ko zadiši po zimi …

Popestrimo sivo zimo s čudovitimi dišavami, ki zapeljujejo naše čute. Dovolimo si biti posebni in izstopimo iz množice. Naj bodo te mamljive dišave naš zimski podpis. Tukaj so jesensko-zimski parfumi 2016/2017, s katerimi boste nedvomno pustili pečat.

Ženski jesensko-zimski parfumi 2016/2017:

Boss: The Scent for Her

Dišava, ki se ji ni mogoče upreti, je nepozabna kot užitek zapeljevanja. Čudovite note z medom prelite breskve, nežne frezije v razcvetu, čutnega cveta oljke in intenzivnega praženega kakava zapeljujejo vsa čutila.
hugoboss.com
Cena: od 59,97 € do 81,36 €

Boss: The Scent for Her
Boss: The Scent for Her

Viktor & Rolf: Bonbon

Ženska, ki nosi Bonbon, zapeljuje vse naše čute. Cedrovina in les gvajaka se stapljata v osnovni noti in dajeta dišavi presenetljivo ravnotežje med kremastimi, mlečnimi notami sandalovine in močnejšimi, mračnejšimi lesnimi notami ambre ter nežno poudarjajo bogate akorde karamele.
viktor-rolf.com
Cena: od 108,50 € do 155,60 €

Viktor & Rolf: Bonbon
Viktor & Rolf: Bonbon

Burberry: My Burberry Festive Edition

Burberry je nova zapeljiva sladka dišava v omejeni izdaji, ki jo je navdihnil vonj londonskega vrta po nevihti. Pačuli se dopolnjuje s cvetličnima vonjema frezije in krvomočnice ter več kot odlično predstavlja bistvo te slovite britanske blagovne znamke.
burberry.com
Cena: 118,00 €

Burberry: My Burberry Festive Edition
Burberry: My Burberry Festive Edition

SJP: Stash Eau de Parfum

Čeprav je lik Carrie Bradshaw pustila nekje zadaj, nikakor ne moremo trditi, da nova dišava Sarah Jessice Parker ne spominja na Seks v mestu. Aromatična dišava izziva z notami grenivke, črnega popra, ingverjeve lilije in žajblja. Spogledljiva, romantična in kanček nedolžna.
spjbeauty.com
Cena: od 37,45 € do 70,20 €

SJP: Stash Eau de Parfum
SJP: Stash Eau de Parfum

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za ljubiteljice kozmetike

Jesensko-zimski moški parfumi 2016/2017:

Boss: The Scent

Dišava vsebuje ekskluzivno sestavino iz Afrike, ki deluje kot afrodiziak. Sadež maninka prebuja globlja občutja: poželenje in hrepenenje, dodana pa sta še pasijonka in rum. Osnovna nota dišave, ki temelji na usnju, le še poudari intenziven učinek sadeža maninka, vonj, ki ga nikoli ne boste pozabili.
hugoboss.com
Cena:od 69,16 € do 94,58 €

Boss: The Scent
Boss: The Scent

Prada: ‘L’Homme Prada

Osvežujoč vonj, ki odlično meša zračne in lesne note. Zgornje note vključujejo peruniko in ambro, medtem ko sta osnovni noti dišave krvomočnica in pačuli. Za modernega moškega, ki v sebi nosi Pradine gene.
prada.com
Cena:od 78,11€ do 98,14 €

Prada: 'L'Homme Prada
Prada: ‘L’Homme Prada

Hermès: Terre d’Hermès

Dišava je simbolična pripoved, ki se vrti okoli surovine in njene preobrazbe. Zgodba, ki izraža alkimistično moč elementov. Voda nekje med zemljo in nebom. Potovanje, prežeto z močjo in poezijo. Lesni moški vonj z notami grenivke, mineralov in zelenja.
hermes.com
Cena:od 129,18 € do 229,33 €

Hermès: Terre d’Hermès
Hermès: Terre d’Hermès

Issey Miyake: L’Eau d’Issey pour Homme

Dišava predstavlja vodo, najbolj dragocen element Zemlje. Njena čistost se odraža v čistih linijah stekleničke in v svežem vonju parfuma. Svež lesni vonj, začinjen z notami mandarine, yuzuja, sporiša, koriandra, muškatnega oreščka in žajblja.
isseymiyake.com
Cena:od 70,10 € do 114,16 €

Issey Miyake: L'Eau d'Issey pour Homme
Issey Miyake: L’Eau d’Issey pour Homme

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!