fbpx

Kaj vam 4. decembra prinaša Sončni mrk?

Foto: envato

Mrki nebesnih teles so ena najmočnejših sil v naravi. V začetku decembra prihaja sončni mrk v času mlade Lune in prinaša velike spremembe!

Od maja 2020 gremo skozi cikel mrka Strelec-Dvojček, ki pa se zdaj bliža koncu in se bo končal 4. decembra, s popolnim Sončevim mrkom v času mlade Lune.

Mrki so sicer močne sile, ki prinašajo velike spremembe, dogodke, ki spreminjajo in preoblikujejo naše življenje in nas po navadi usmerijo točno tja, kamor moramo iti.

Mrki prinesejo nove priložnosti in začetke, zato ostanimo odprti za to, kar nam bo na poti. Morda bomo ugotovili, da vse, za kar smo trdo delali, končno pride na površje.

Ta popolni sončni mrk v času mlade Lune je zadnji korak na tem potovanju, ki smo ga opravili do sedaj, vrhunec vseh naših energij od začetka cikla mrka, zato ga lahko uporabimo za privabljanje tistega, kar si želimo.

Če pogledamo globlje v kozmično nebo, sta v času tega mrka aktivna tako Merkur kot Neptun, zato je možno, da se nam bodo razkrile nekatere doslej skrite resnice.

via GIPHY

Ko je vključen Neptun, ki je planet intuicije, je vedno pomembno, da zaupamo svojim instinktom in notranjemu glasu, ne glede na to, kakšna spoznanja pridejo do nas.

V tem obdobju je dobro pogledati vase, se pogovoriti s seboj in si zapisati, kar imamo tedaj v mislih, kar lahko deluje tudi zelo terapevtsko. Ne glede na teme in pogovore, ki se začnejo pod tem mrkom, ne pozabite biti nežni, potrpežljivi in ​​polni ljubezni do sebe.

Skratka, ta mrk je močan trenutek v letu in nas bo verjetno pripeljal do cilja, kjer bodo vidni rezultati predhodnega dela. Ko prispemo na našo novo destinacijo, je pomembno, da smo hvaležni za vsa potovanje ter da spoštujemo vse lekcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!